شیبا: تحلیل و پیش‌بینی

مدتی به دلیل مشغله کاری و درسی متاسفانه نتونستم اینجا سر بزنم! اما خب از پیامها مشخصه چندتا موضوع در مورد کیک اشتباه متوجه شدید (درصورت امکان دیدگاهای قبلیم بخونید که در مورد مکانسیم سوختن و علتهای کاهش قیمت و دستکاری قیمت توضیح دادم)
اما الان در مورد کاهش Max supply توکن کیک از ۷۵۰میلیون به ۴۵۰میلیون توضیح متخصر میدم(خیلی از دوستان این موضوع اشتباه متوجه شدن)(لطفابادقت تا آخر بخونید)!!
در بحث کریپتو ما۳ پارامتر داریم :

1. Circulating supply=(یعنی تعداد کیک درحال حاضر در گردش داخل بازار)(که حدود ۲۳۶میلیون کیک درگردش بازاره و همین الان قابلیت معامله داره)!!
    2)Total supply=(یعنی تعداد کیک های درگردش بازار+تعداد کیک های قفل شده)(که حدود۲۳۶میلیون کیک درگردش بازاره+149 میلیون کیک قفل شدس = 385میلیون مجموع کل ساپلای میشه ) پس ما از ابتدا عرضه کیک تا امروز 385میلیون کیک در دسترس وموجود داریم(یا ب اصطلاح ماین شده) ک حالا 236میلیونش در گردش بازار و 149میلیونش قفل شده توسط کاربرای صرافیه و بستگی به تایم قفل باز میشن و وارد گردش در بازار میتونن بشن!
  2. Max supply=(یعنی تعداد کیک در گردش بازار+تعداد کیک قفل شده+تعداد کیک که در آینده قابلیت ماین داره و هنوز ماین نشده !! قبلا برای کیک این عدد 750میلیون بود(ینی ما درمجموع میتونستیم طی سالهای آینده فقط 750 میلیون کیک داشته باشیم یا ماین کنیم !
    اما الان این عدد به 450 میلیون تغییر کرده(پس ما طی سال های آینده فقط 450 میلیون کیک میتونیم داشته باشیم یا ماین کنیم)(بنابرین اگ ۱۰۰سال دیگه هم بگذره هیچ وقت تعداد کیک به 451 میلیون نخواد رسید چون ظرفیت نهایی450میلیون شده)!!
    پس الان متوجه شدید که اون تغییر 750میلیون به 450 میلیون برای Max supply بوده!ینی فقط ظرفیت نهایی کیک در آینده کم شده! و هیییچ ربطی به مکانسیم سوختن نداشته و چیزی سوزونده نشده!! به عبارتی ماقبلا میتونستیم طی سالهای آینده حدود 400میلیون کیک جدید ماین کنیم تا به 750میلیون کیک نهایی برسیم ! اما الان ما فقط حدود 50 میلیون کیک جدید طی سالهای آینده میتونیم ماین کنیم تا به 450 میلیون ظرفیت نهایی برسیم!
    ((نکته: فقط درصورتیکه که از تعداد Total supply کم بشه ما میتونیم بگیم عمل سوختن انجام شده و تاثیر مستقیم در قیمت داره)) که طبق توضیحاتم برای کیک عدد Max supply کاهش پیدا کرده ک هیچ ربطی ب سوزانده شدن نداره(چون ما هنو اون کیک ها رو ماین نکرده بودیم که بخواد بسوزه و فقط ظرفیت ماین نهایی در سال های آینده کم شده

سلام نظرتون نسبت به قیمت و آینده کیک؟؟؟

سلام میشه واضحتر بگین چطوری توکن سوزی میکنه و از ساپلای ۴۵٠ میلیون کم نمیشه من اینو متوجه نشدم و یکی اینکه همه میگین ١٠تا ٢٠ برابر یا سقف قبلیشو میزنه نظر شما چیه در این مورد؟

اینم بگو کامل بشه کیک یکشنبه یا دوشنبه هر هفته تقریبا ۹ میلیون واحد کیک میسوزونه پس اونا چرا کم نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بابت اطلاعاتی که دراختیارمون میزاری ممنون :folded_hands::tulip:

در ابتدا توکن کیک با 40 بلاک شروع ب انتشار کرده(که درصدهای سود استخرکیک خیلی زیاد بود مثلا بالای 500%) . اما با گذشت زمان اون انتشار 40 بلاک در هر کیک کاهش یافت(که اینکار باعث کاهش درصد سود استخرها میشد) ! خلاصه اینکه اکنون در حال حاضر اون انتشار 40 بلاک در هر کیک به 1.36 بلاک در هر کیک کاهش پیدا کرده! (ینی 38.64 بلاک در هر کیک حذف شده و فقط 1.36بلاک در هر کیک انتشار پیدا میکنه) اما حالا تیم پنکیک برای حرکت نمایشی یا به اصطلاح گول زننده ، اون 38.64 بلاکی که کلا حذف شده رو جز سوخت میاره(38.64بلاک حذف شده=8میلیون کیک حذف شده در هر هفته میشه ! پس طبق توضیحاتم اون 8میلیون کلا حذف شده و وجود نداره و اصلا انتشار پیدا نمیکنه که مثلا بخواد سوزونده شه!
نکته : ما زمانی میتونیم بگیم که مثلا کیک سوخته که تیم پنکیک از کیک هایی که بصورت هفتگی ماین میشه و ب اصطلاح انتشار پیدا کرده ، از بازار بازخرید کنه و بسوزونه(در این صورت بله سوختن واقعی اتفاق میافته و تاثیر کاملا مستقیم روی قیمت و تورم داره)!! اما تیم پنکیک اینکارو انجام میده و حدود 500هزار کیک در هفته از کارمزدهای معاملات و پیش بینی و بازی و… برای بازخرید کیک از بازار استفاده میکنه(که بصورت ریزجزئیات در شبکه های اجتماعیش هر هفته اعلام میکنه) خب الان فهمیدین که اون حدود 8میلیون کیک وجود خارجی نداره و اصلا ماین نشده که بخواد بسوزه و بنابراین هیچ تاثیری در کاهش تورم و قیمت نداره ! اما اون حدود 500هزار کیک در هفته تاثیر داره و کاملا سوختنش درسته چون تیم پنکیک با استفاده از کارمزدها این مقدارو از بازار بازخرید میکنه و میسوزونه!
نکته آخر : حدود 1.36بلاک در هر کیک انتشار پیدا میکنه که در هفته حدود 300هزار کیک انتشار میشه و از طرفی تیم پنکیک حدود 500هزار کیک بازخرید میکنه و میسوزونه پس در نتیجه ما بصورت هفتگی حدود 200هزار کیک تورم منفی داریم!
((این تورم منفی و مقدار سوخت هر هفته تغییر میکنه چون هر هفته ممکنه حجم های معاملات صرافی کم یا زیاد بشه بنابراین کارمزدهایی که برا بازخرید جمع میشه هر هفته بستگی ب حجم معاملات داره و البته قیمت کیک در اون هفته(اگه قیمت کیک در اون هفته کم باشه خب قطعا با اون کارمزدهای جمع شده میشه کیک بیشتری خرید و سوزوند))

در مورد قیمت= اولین پیشنهادم لطفا نمودار قیمتی کیک برسی کنید و ببینید چطور قیمت کیک از 1دلار به 15دلار در کمتر از یکماه رسید!!(2021/1/27 تا 2021/2/23 چک کنید تا متوجه شید) و بعد تاریخ 2021/4/30 چک کنید که چطور از 15 به بالای 40 رسید!(یا همین چند ماه قبل چطور از 1دلار یکهو ب حدود 4 دلار رسید) خلاصه اینکه تجربه این ارز نشون داده رشدش بصورت ناگهانی و شارپیه !! در کل به این افراد دروغگو و سم پاش گوش ندید چون اینها معمولا با پول قرض یا پول ضروری زندگیشون خرید زدن و چون پول قرض بوده و نیاز داشتن مجبور شدن با ضرر بفروشن و خارج شن ، بنابراین سعی دارن شماروهم پیاده کنن چون خوشون ضرر کردن و چشم دیدن سود شمارو ندارن((پس ب هیچ عنوان با پول قرض یا ضروری زندگی وارد کریپتو نشید چون ممکنه بهردلیلی بازار خراب شه یا مدتی باید صبر کنید)) (من شخصا دیدگاه ۲ ساله ب این ارز دارم و پولم نیاز ندارم ! و برعکس هر زمان که ریزش میکنه سعی میکنم با پولی که نیاز ندارم مقداری خرید بزنم)(درضمن ناگفته نماند که بله من هم هولدر این توکن هستم و هم تقریبا نوسانشو میگیرم اما توصیه من ب دوستان اینه که این توکن بدرد نوسانگیری الخصوص تایم کوتاه نمیخوره چون رفتارش عجیب غریبه و درکنار تحلیلها و نمودارهاتون باید قلقشم دستتون بیاد که برای فهمیدنش مدت زیادی باید با این توکن سرکله بزنید و هر روز چکش کنید((این حرفو براساس تجربم میگم که از ابتدای عرضه کیک با صرافی و توکن کیک همراه بودم و بطور کامل تاریخچه و نمودارهای گذشته و انواع مکانسیمش کاملا آشنا هستم)) پس برای نوسانگیری کوتاه مدت سمت بیت و اتر برید چون تبعیت بهتری نسبت ب نمودارها و تحلیلها دارن!!
اگرهم تجربشو دارید وتحلیل خوبی دارید و البته کمی قلق کیک دستتون اومده میتونید در نقش هولدر همراه با نوسانگیری تایم های بالا از کیک استفاده کنید