سلام وققتون بخیر درسته کامنتم ربطی به این صفحه نداره ولی بلاخره آدمهای سربشو وکاربلدو دلسوز زیاده اگه میشه امکان داره من چند تا ارز دارم کدومش خوبه مقداری خریدم سرمایه مم زیاد نیس وپروژه خوبی داره ممنون یه توضیحی بدید چون شرایطمو نگم بهتره یه ازکارافتاده تصادفی
Ftm
Xrp
grt
Fil
Crv
شیبا و دوج
اگه صلاحه ادغام کنم یا کلا نظرتون چیه
کسی نظری نداره خواهشن نظراتتون برام مهمه
خوبه برای هولد کردن
اتریوم هم بهش اضافه کن. باید توی سبدت. تتر داشته باشی. نقدینگی. برای اینکه یه موقعیت خوب ..
بگیری ذ. هم. اینکه. باید سه تا ویژگی داشته باشه. ارزهای ریسک کم. ریسک متوسط. ریسک زیاد. خوب تو دو تاشو رو داری. ریسک کم مونده اونم بگیر. سبدتو ببند دست نزن. به پولش لازم نداری. برو یه سال دیگه بیا. هم اینکه. بعضی از ارزهای ریسک متوسط بعضی وقتها. زوارشون در میره. نشونم نمیده. رو سبدت باید بتونی مدیریت کنی. خوب دیگه. این ریسک هولد کردنه. برای همه هم اینطور هستش. این نظر من هستش. شاید. نظر بقیه بهتر از من باشه. ارزیابی کن ببین کدوم بهتره
فانتوم خوبه و ،evmos اینا تا ۱۰ برابر و ۲۰ برابر جا دارن رشد کنند . خودت هم تحقیق کن نه سود نه ضرر تو تو جیب من نمیره . و با خرید و فروش چند نفر هم قیمت تغییری نمیکنه بخام تبلیغ کنم . در کل این دوتا تیم قوی و بنیاد قوی دارن و شت و میم کوین نیستن
عالی هست 2 سال نگه دار و گالا هم بخر تا یک دلار برو تریدینگ ویو تایم هفتگی رو ببین می فهمی چی میگم بیت کوین سقف قبلی شو رد کنه دوج و شیبا از خواب بیدار می شند
نگهدار مخصوصا شیبا و دوج کوین رو و تا هاوینگ اضافه کن صبر کن صبر صبر