نوسانات بازار و تحلیل چارت

خداوکیلی بابامون دراورد تو این دو ماه روش نوسان زده بودیم ۲۰۰درصد گرفته بودیم حالا کافیه روش نوسان بزنیم یه کندل می‌زنه سقف مانیتور سوراخ می‌کنه :rofl::sweat_smile:
شرایط چارتشم یه جوریه هم مستقیم میتونه تا ۲۴بره هم محدوده ۱۴-۱۶ بره بعد بره تو اصلاح مغزم روش هنگه

محمد خودت دیدی من با گروهم چقدر ارز ساعتی و روزانه اینجا معرفی کردم و‌چه سودایی دادن فقط تو این هفته میتونستم از فلوکی و‌سولانا حدود ۵۰۰ میلیون سود بگیرم و‌ارزای دیگه

با خود فایل میتونستم تو نوسان گیری ۴۰۰ تومن سود بگیرم
فایل رو هم خوب تو سودم اما من تا ۵۰۰ ازش سود نگیرم نمیره
بعدش Ldo رو روی ۲/۷۰ و ریپل رو روی ۵۶-۵۰ سنت میخرم

و ارزهای دیگه

دقیقا لامصب دیروز ازش 500دلار رفتم تو سود با یه کندل رید به همه چیز از استرس دیگه روان واسمون نمونده.

خداکنه یه سودی به همه بده دم عیدی

محمد رضا من تی پی گذاشتم ولش کردم تا نزنه دست نمیزنم بهش ولی بعد فایل هر ارزی بخرم هم ریسک فری میکنم هم تو اولین مقاومت نقد میکنم اصل پولو سودش میزارم بمونه میرم سراغ ارزهای رده پایین‌تر سودشون بهتره نه شت کوینا پروژه هایی مثل فایل برای پول سنگین خوبه ادم خیالش راحت باشه زیاد پایین نمیاد امثال فایل ریپل اینا سنگینن 100درصد تکون بخورن کل بازار میفهمه
اگه بتونیم پروژه هایی مثل phbشکار کنیم سودش بیاریم تو امثال ریپل فایل اینا بهتره phbusdببین تو یه کندل هفتگی5000درصد داده یکی از اینا شکار کنیم بسمونه این الت سیزن از دست نباید از دست بدیم

ارزهای دیگه هم بعده فایل خواستین برین اسم بدین سرمایه تقسیم کنیم ما هم

تو همین صفحه فایل دوره هم بمونیم

نظرت درمورده فانتوم چیه داداش؟

سلام مرتضي جان
چارت فانتوم رو گذاشتم
بري روي اسمم برات مياره
فانتوم تو تايم هفتگي خوبه
اما ريپل بسيار شرايط خوبي داره اماده انفجاره ولي كاش تا ٥٠ و ٥٦ سنت ميومد جمع ميكرديم ريپل تو تايم هفتگي ميتونه تا ١/٩٦ كه بلند مدت ميشه بره و تو كوتاه مدت ٨٠ سنت رو ميبينه
اما من ميخوام ldo روروي ٢/٧٠ بخرم اگه بشه اونم تو تايم هفتگي عاليه

ولي فلوكي رو خودم معرفي كردم ولي ازش هيچي نخريدم !!!
الان بالاي ١٦٠ درصد سود داد