عزیزان تو این قیمتا فروشنده نباشید ، چهار نفر که جا موندن نتونستن خرید کنن میان نظر میدن ک اومد رو این قیمت خریدش خوبه ، هر لحظه بفروشی جا موندیو ضرر کردی ، من ۴ ساله تو این بازارم با کوله باری از ضرر ، کامنتارو بخونید همینجور که آدم نادون اینجا زیاده آدم دلسوزم هست که قشنگ راهنمایی میکنه ، من با این که هنوز تو ضررم ولی ۷۰٪ ضررامو با این ارز جبران کردم ، موقعیتو بازارو ببینید ، آلت سیزن و کلی اتفاقای خوب ، مفت نفروشید به نظرم این ارز طلاس و میتونه خیلی رشد کنه ، البته که نظر شخصیه و نمیگم حتما این ارزو بخرید ، من تو ۲ روز با نظرات اشتباهی که اینجا خوندم تحریک شدم و فروختم و باز قیمتای بالا تر خرید کردم وگرنه الان سرمایم ۳ برابر بودو تو سود بودم ، به هرحال آدم مریض اینجا زیاد هست ، مواظب باشید … وقتتون بخیر
ممنون از راهنماییت ایا الان وقت خریدش هست؟
من سه هفته پیش این ارز چک کردم که یکی از یتویبرهای ارز دیجیتال سیگنال داد و وقتی تعداد سکه هاشو دیدم گفتم بعد میخرم که بعد سه هفته دیدم بالای سیصد درصد رشد کرده بهرحال در موردش تحقیق کردم و الان خرید دو هزار دلاری زدم و قطعا هنوز هزار درصد دیگه سود میده در بدترین حالت بازار. قبل از هرچیزی برید ببیند کاربرد این ارز چیه بعد به این قناعت خواهید رسید که باید بخرید
چقدر خوبه که تحقیق کردیو خرید زدی ، عالیه ایشالا هممون یه سود خوبی ازش میگیریم
قربونت داداش ، بله ولی به شرطی که خواهشا با پولی که احتیاج نداری وارد شی ، پانشی بری خونه یا ماشین بفروشی ، و اینکه به دید بلند مدت یا چند ماهه بهش نگا کنی ، ماها که علم ترید نداریم باید هولد کنیم و نگهداریم … بازم تحقیق کن ولی به نظرم پتانسیل وحشتناکی داره واسه رشد . موفق باشی