خجالت نمیکشید هنوز تو این ارزید
واقعا خجالت نمیکشید
چقد شماها اسکولید
این صفر میشه سقف قبلیش به تومان216تومانه این با بیت کوین63هزاردلاری هنوز یک صدم سقف دلاریش رشد نکرده خخخخ متاسفم براتو ک انقد بی عقلید و هنوز امید دارید
گواله رو ببند سمپاش دوباره پیدات شد سوزش گرفتین اگه این ارز بده تو صفحه این ارز چکار میکنی اسکول هم خودتی نفهم
خجالت نمیکشی اخه چه مرضی داری میری دنبال کارت یا یه نه،حرف حسابت چی، بگو چه مشکلی داری تاکمکت کنم ،جدی میگم به خدا
ک.ص نَنَهی جندهت که تورو زاییده
ما دنبال ککه خور بودیم که خودتو معرفی کردی
خب کمکم کن مردی کمکم کن روحیه ندارم میام اینجا خودمو خالی میکنم دستو بالم تنگه زیر بدهی ام میفهمی زنم مهریشو اجرا گذاشته میخای چطور کمکم کنی خب کمک کن
پسر خوب مگه اینجا کمیته امداده کمکت کنن،بیچاره زنت حق داره مهریشو اجرا بذاره ،ببین از دستت چی کشیده تو اون مدت ،انشالله زود قاضی حکمشو بده تا زنت سروقتش بیندازتت زندان
ببین ایراده کارت کجابوده وچیه
اگه واقعا راست گفته باشی درکت میکنم خدا کمکت کنه من۸سال قبل همین شرایطو تجربه کردم وتا مرز نابودی رفتم.چون تجربش رو داشتم وبد ترین اتفاقاتی که فکرش رو بکنی برام افتاد.ولی توکل به خدا کردم .نمیگم همه چیز درست شد ولی من طاقت اوردم و رو سیاهی به زغال موند.البته دارو وندارم رفت وصفر صفر شدم با کلی بدهی.خدا رو شکر بچه هام رو حفظ کردم ومثل ققنوس از خاکستر خودم بلند شدم البته با توکل بر خدا.
خدايا همه بيماران روحي و جسمي از جمله اين ادم شيرين عقل را شفا بده:folded_hands:
داداش همین کارارا کردی زن ازتو زده شده برادر مشکل تو بی پولی نیست مشکل تو خودت هست بیرون زتو نیست هر چه در عالم هست از خود بطلب هرانچه خواهی.که تویی .دنبال مقصر نگرد توی خودت هست خودتو اصلاح کن همه چی درست میشه.این خشم و طلبکار نا راضی عاقبت تو را نابود میکنه. یک تغییر بزرگ در خودت بوجود بیار.
بخدا فقر تو مالی نیست از درون پوک هستی تو میوه ای را میخوای بچینی که نکاشتی سعی کن برای تغییر از درون خودت شروع کنی نا امید هم نباش زندگی مسابقه نیست زندگی همین لحظه هاست که داری هم خودتو اذیت میکنی هم دیگرانی که با تو در ارتباط هستن .یک عمر اینجوری زندگی کردی دیدی ثمرشو حالا بیا خودتو عوض کن تا دنیات عوض بشه.هاشم پور هستم برادر هم وطنت.
احمقی سقف قبلی ۷۳ بوده برو بازی تو کن بچه تو چه میدونی ارز چیه
گورت گم کن آشغال ۱۱ تومن رو رد کرده بزن ب چاک بالای ۵۰ تومان بیا بخر