دوستان این ارز یه برکت الهی بود و هست، من یک سکه ازش ندارم، ولی دوره خودش ثروت زیادی به من داد و من هم برای خیلی ها تو ایران خریدم اینو و زندگیشون تغییر کرد، وقتی خیلی اساتید نمیزاشتن هیچ کس سمت این مدل ارزها بیاد و ای و توفش میکردن و الان بازار سیگنال درست کردن برا خودشون، یه سید آرش هاشمی این ارز رو تو ایران معرفی کرد و من و ایشون و چند نفر دیگه از دوستان هم از روی تحقیق در اون زمان پاییز 99 تو ایران تبلیغش کردیم و کسی حوصله داشت بره کامنت های اولی که هست مال ما بود و مارکت این ارز زیر هزار دلار بود، اون موقع بهش ایمان داشتم و الانم که یک سکه ش رو ندارم هموز بهش ایمان دارم، شیبا اگر بیت بتونه سقفش رو بزنه سهم بازار شیبا تا دونه ای نه تومن هم می تونه باشه…
ارزهایی هم که اینده تون رو تغییر خواهند داد..
Lunc
Baby doge
Elon
Caw
این بازار بازار انتخاب درست و صبر هستش…
تا کی امیدوار باشیم این اتفاق بیفته
منظورتون از 9 تومن یعنی چی 9000 تومان؟
بشین سرجات بچه
اوناییم که لایکت کردن نمیدوننن حرفت درسته یانه
من کاملا موافقم
مخصوصا با لیستی که گفتی
دوست عزیز دیگه سنی از ما گذشته بچه نیستیم، من حرفم چیز دیگه بود درباره این بازار و چنتا ارز که معرفی کردم سود ببرید، و اگرم درباره صحت حرفام کنجکاوی تا کامنت های اون موقع رو برات بفرستم، هرچند اینکه قبول هم نکنی به خودت ربط داره و چیزی هم عوض نمیکنه برا من و شما
منظورم 9 تک تومن بود، با این حجم سکه شیبا و سهم بازارش تو رویا هم 9000 هزار رو نمیبینه مگه توکن سوزی عظیمی داشته باشه
اگر بیت سقفش رو بزنه و در یک کانال بالاتر هفتاد یه کف سازی بکنه اونوقت نوبت به این ارزها میرسه سهمشون رو از مارکت کل بازار بگیرن، و چون این میم های ایلان ماسکی فاندای قوی پشتشون هست بدون شک سودهای بزرگی خواهند داد