درتمام ارزهااصلاح ،ریزش،بالانس،خنثی شدن،پامپ ودامپ وجودداره،کسی که برا۳روزمیاددراین بازارقطعا ضرروپشیمان میشه،اگرارز دلخواهدرادرکف قیمتی خریدونشتن باصبرزیادصددرصدموفق میشی،ولی اگرباچشمان بسته ورودکنی وبه موارد اصلی خریدتوجه نداشته باشی،وفقط چشمت به اون ارزهای بالاکشیده بری ونگاه کنی،دچارترس میشی،ومیفروشی،بارهاگفتم تاالان چنین پامپ ودامپ رادرپپه۲تجربه کردم،دوستان قدیمی همه میداننددرمحدوده۱۷الی ۲۴التماس کردم بخرید،من دارم میخرم،بعضیها گوش دادن،وسمپاشهای متقلب همش،میگفتن ،اسکمه،دزدن،ریزش،صفراضافه،فرارکردن بگیر ببر،وانواع توهینها بمن شدوکسی طرفداری نکرد،،،ازمن یه تنه ایستادم وهمه آنهاراشکست وازکانال دورکردم وبالای 950درصدرشدکرد،،درحال حاضر ارزدیگه ریزش شدیدنداره،،ودرمنطقه خریدقرارگرفته،هرورزپولهای سنگین واردش میشه،،اگربرای ۵روزواردشدیدهمین الان تازوده خروج بزنید،ولی اگرهولدرمیانمدت هستید،ایمان دارم موفق میشوید،بدرود،،و،،،،،،،،،،،،،بهترمیدانید
کارت درسته منم پنج ماه بازاین ارزم ولی فقط هولد کردم نوسان اصلا نگرفتم
تو کارت درسته دادا! تا زمانی که توهستی، خودم به شخصه هستم، چون بارها با تو رو همین ارز سود گرفتم وخدا رو شکر چون به حرفت گوش کردم اصلا تو ضرر نیستم و مجددا ۸۵۰ دلار ورود زدم
آقو پیمان سلام
واقعا کارت بیسته
خدابرکت بده به زندگیت
خوب یادمه محدوده ۱۹تا ۲۴
حتی سیگنال دادی دوستانی که تو ضرر هسن پول قرض بگیرن
میانگین کم کنن
من بشخصه از راهنمایی شما خیلی استفاده کردم
.00000021فروختم خیلی هم عالی بود
رفتم وال استریت میم
درست مث پپه ۲داره پیش میره
خداخیر و برکت بده به همه ایرانی ها ایشالا🤲
صبر و حوصله=سود خوبو