درود به همه ی دوستان عزیز
۱متن طولانی آماده کرده بودم که چندین بار ارسال کردم با چندتا ضمیمه عکس
که متاسفانه ارسال نشده
و چقدر خوبه که این اپ همیشه مشکل داره و ارسال نمیشه، چونکه بعدش این فکر به ذهنم رسید که قبل ارسال اون متن حتما باید انجامش بدم
فردا بجای ارز دیجیتال (میثم شناسی ) داریم
که خیلی هم از ارز دیجیتال هیجانش بیشتره
روش کار اینجوریه :
وقتیکه تعداد لایکها به حده نصاب برسه شروع میکنیم
اول هم با ۲۰سوالی میریم جلو
خیلی هیجان انگیزتر میشههههههههه
اره واقعا خدارو شکر که تو ۳۰ تا اکانت فیک برای خودت درست کردی که از خودت الکی تعریف بکنی و برای خودت نوشابه باز کنی
بگو که تا چندماه پیش به فایل میگفتی فیل، چقدر زحمت کشیدی تا درستش و یاد گرفتی؟؟؟
بگو که چقدر از بالا منبر رفتن تو بولران خوشت میاد، بگو که tama و huahua سگ و گربه و مرغ و خروس نیستن:rofl: بگو که وقتی چند روز غیب میشی میایی به همه اونایی که بهت میگن داداشی ماداشی و فک میکنن تو چیزی بارته چه فحشایه قشنگی میدی بگو دیگه لامصب
آرررره آرررره واقعا خدارو شکر که تو ۳۰ تا اکانت فیک برای خودت درست کردی که از خودت الکی تعریف بکنی و برای خودت نوشابه باز کنی
بگو که تا چندماه پیش به فایل میگفتی فیل، چقدر زحمت کشیدی تا درستش و یاد گرفتی؟؟؟
بگو که چقدر از بالا منبر رفتن تو بولران خوشت میاد، بگو که tama و huahua سگ و گربه و مرغ و خروس نیستن:rofl: بگو که وقتی چند روز غیب میشی میایی به همه اونایی که بهت میگن داداشی ماداشی و فک میکنن تو چیزی بارته چه فحشایه قشنگی میدی بگو دیگه لامصب
اخر ۲۰ سوالیت اینه که. میخای بگی میثم بخاطر منافع شخصی اومده و راهنمایی میکنه دیگه، درسته؟؟؟
ولی من میگم نوش جونش اگه هر چقدر از راهنمایی کردن بقیه میبره، حتی اگه برای هر صرافی کار میکنه،
به هیچکس هم مربوط نیست ،
از شیر مادر حلالترش باشه،
فقط ۴۰ تومن سود از ارز جسمیکوین که فقط بخاطر تحلیل میثم بود گیرم اومد،