درباره‌ی آینده دوج‌کوین

درود به همه ی دوستان عزیز
۱متن طولانی آماده کرده بودم که چندین بار ارسال کردم با چندتا ضمیمه عکس
که متاسفانه ارسال نشده
و چقدر خوبه که این اپ همیشه مشکل داره و ارسال نمیشه، چونکه بعدش این فکر به ذهنم رسید که قبل ارسال اون متن حتما باید انجامش بدم

فردا بجای ارز دیجیتال (میثم شناسی ) داریم
که خیلی هم از ارز دیجیتال هیجانش بیشتره

روش کار اینجوریه :
وقتیکه تعداد لایکها به حده نصاب برسه شروع میکنیم

اول هم با ۲۰سوالی میریم جلو
خیلی هیجان انگیزتر میشههههههههه :rofl::rofl::rofl:

فعلا خدا رو شکر به کوری چشم حسودان با ارزهای که داداش میثم معرفی کرده اکثر بچه ها از جمله خودم توی سودهای خوبی هستیم و ازش ممنونیم بابت کمکش

اره واقعا خدارو شکر که تو ۳۰ تا اکانت فیک برای خودت درست کردی که از خودت الکی تعریف بکنی و برای خودت نوشابه باز کنی :rofl::rofl::rofl:
بگو که تا چندماه پیش به فایل میگفتی فیل، چقدر زحمت کشیدی تا درستش و یاد گرفتی؟؟؟ :rofl::rofl::rofl:
بگو که چقدر از بالا منبر رفتن تو بولران خوشت میاد، بگو که tama و huahua سگ و گربه و مرغ و خروس نیستن:rofl::rofl::rofl: بگو که وقتی چند روز غیب میشی میایی به همه اونایی که بهت میگن داداشی ماداشی و فک میکنن تو چیزی بارته چه فحشایه قشنگی میدی :rofl::rofl::rofl: بگو دیگه لامصب :rofl::rofl::rofl:

آرررره آرررره واقعا خدارو شکر که تو ۳۰ تا اکانت فیک برای خودت درست کردی که از خودت الکی تعریف بکنی و برای خودت نوشابه باز کنی :rofl::rofl::rofl:
بگو که تا چندماه پیش به فایل میگفتی فیل، چقدر زحمت کشیدی تا درستش و یاد گرفتی؟؟؟ :rofl::rofl::rofl:
بگو که چقدر از بالا منبر رفتن تو بولران خوشت میاد، بگو که tama و huahua سگ و گربه و مرغ و خروس نیستن:rofl::rofl::rofl: بگو که وقتی چند روز غیب میشی میایی به همه اونایی که بهت میگن داداشی ماداشی و فک میکنن تو چیزی بارته چه فحشایه قشنگی میدی :rofl::rofl::rofl: بگو دیگه لامصب :rofl::rofl::rofl:

اخر ۲۰ سوالیت اینه که. میخای بگی میثم بخاطر منافع شخصی اومده و راهنمایی میکنه دیگه، درسته؟؟؟
ولی من میگم نوش جونش اگه هر چقدر از راهنمایی کردن بقیه میبره، حتی اگه برای هر صرافی کار میکنه،
به هیچ‌کس هم مربوط نیست ،
از شیر مادر حلال‌ترش باشه،
فقط ۴۰ تومن سود از ارز جسمی‌کوین که فقط بخاطر تحلیل میثم بود گیرم اومد،