معرفی و تحلیل

در دورانی که هرکسی نظری میده و سریعا هم غیب میشه مثل امثال آقای (ر) و خانم (ص)؛ بنده مدت هاست که کنار شما هستم و پله پله و ریز به ریز تحلیل های مبتنی بر FoundBerg رو که خدمتتون بیان میکنم درحال اجرا شدن و ثابت شدن به شما هست
بازهم تاکید میکنم کمتر از ده روز آینده دوج ۰.۲۶ تا ۰.۲۸ را میزند، در کمتر از دوماه دیگر که مارس و آپریل هست دوج سقف قبلی خودش رو میکشونه و به ۰.۷۷ رسیده و وارد فضای آزاد میشه و میره برای ۴.۲ دلار
طبق تحلیل FoundBerg بهتون اعلام کرده بودم که دوج در روز شنبه ۱۵ سنت را میبیند، خودتون مشاهده کردید که به این عدد رسید
در ادامه هم طبق تحلیل بنده داره عمل میکنه، صعود و رنج و اصلاح اندک و صعود و رنج و اصلاح اندک و … به همین شیوه
دوج به زودی ۰.۱۷ و سریعا ۰.۲۶ الی ۰.۲۸
بازهم تکرار میکنم، پامپ دوج سریع و ناگهانی خواهد بود
منتظر باشید عشق های دلم😉

سلام آقای چهار دلاری .
شما نظرت رو گفتی منم نظرم رو گفتم هرکسی آزاده مخالفت کنه یا نظرش رو بگه چه ربطی به غیب شدن داره ؟؟؟!!
مگه بیکارم پای نظرات باشم و مدام نظرم رو بگم . شما اما اگر کار زندگی ندارید بشین تو همین صفحه مدام بگو میشه ۴ دلار .
قدیمها بود میگفتن این پیام رو واس ده نفر بفرسی فرجی میشه حالا شما هم روزی ده بار بنویس میشه ۴ دلار شاید فرجی شد
:joy:

سلام جونه دل …آن شالله، دنیای ارز بخصوص شت و میم کوئین ها اصلا نمیشه تحلیل کرد یهو دیدی سر یه خبر فاند پامپ کرد امیدوارم اینقدر خوب و طلایی باشه که هممون مزد صبرمونو بگیریم …

سلام خسته نباشید من نظرم دقیقا باشما یکی هست فقط تارگت من رو 4.68اگه شد نظرت بهم بده ممنون

عزیز دل اگه این روندی که فرمودید درست در اومد من دوج و تا ۴دلار نگه میدارم. به هر حال سرت سلامت پاینده باشی

اگه نشد میتونیم فحشت بدیم؟

اگر بشه چی میشه.اگرتحلیلت درست باشه یک قسمت ازسودم رابهت میدم.