دوستانی که به داداش میثم خرده گرفتین.. یادمه اززیر5دلارهی نق میزدن..اگه اون حوالی فروختین بهترازکل بازاربزارین برین چون سودگرفتن کارشمانیست ولی اگرتاحالاموندین حدود100درصدسودکردین..الان دیگه بهتره پیاده بشین.. چون ماحوصله سروکله زدن باکسی رونداریم..بنده خداآقامیثم رورنجوندین حالابرین خودتون روخودتون قضاوت کنید چون کمتراز دوماه بنده خداصددرصدبهتون سودرسوندولی شماهانامردی کردین درحقش..به سلامت
فقط چرت و پرت بلغور کردی
بچسب به سرمایت میثم کیه بابا
چرت و پرتی شناسنامته
عاقلان دانند:rofl:..ضمناافرادی مثل شماازادبیاتشون معلومه ازچه خانواده ای هستن..آدم تاسف میخوره باآدمهایی مثل شماهم وطنه:cry:
میثم همونه که به امثال شما سودرسونده..لطفا اگه تشکرهم بلدنیستین لااقل نظرالکی هم ندین..
یطوری میگی به امثال شما سود رسونده انگار از جیب خودش یا باباش برامون ارز خریده !! تو تموم صفحات فایل _ جاسمی _ فیت فای _ ولو … نظراتش رو میبینیم ولی کیه که با نظر اون بخواد خرید و فروش کنه ؟ حرف هم میزنی از دهن خودت بزن و نگو خیرش به ما رسیده … قبل میثم ما سفرمونو از بعضی ارزها جمع کردیم و رفتیم کسی نظرات و کارشناسی شما رو به کتفشم حساب نمیکنه
گل گفتی عزیز:clap:
احترام اقا میثم واجب ولی من هیچ وقت به پیشنهاد کسی ترید نکردم خودم پنج ساله در کریپتو و ده ساله در بورس فعالیت میکنم اونقدری وارد هستم میثم هنوز بیاد از من یاد بگیره