حسین جان اشتباه نمیزنی ؟؟؟
این چهار برابر یا ۴۰۰ در صد هم که ماه گذشته رشد کرده باشه
پول شما از ۲۰ تومن چیزی حدود ۸۰ تا ۸۵ باید شده باشه
۱۶۸ تومن یعنی ۸۰۰ درصد سود
تصاعدی بالا میره دوست عزیز، یعنی، بیست تومنش شده چهل تومن، چهل تومن دیگه نشده شصت تومن، شده هشتاد تومن، هشتاد تومن صد و شصت تومن…
وقتی300درصد رشد میکنه میشه4برابر
اگر یکم علم ریاضی بدونی وقتی فرد پولشو خارج نکرده باشه یه صد درصد میشه بیست میلیون میشه ۴۰ تومن دوباره صد درصد رشد کرده باشه صد درصد چهل تومنه نه صد درصد بیست تومن . پس پولش میشه ۸۰تومن یه صد درصد دیگه بزنه میشه صد درصد۸۰ میلیون یعنی ۱۶۰ میلیون که تازه شد ۳۰۰ دذصد حالا متوجه شدی ؟
عزیز دل مطمنی شما علم ریاضی بلدی این چه مدل حساب کردن شما وقتی ۲۰میلیون پول داشته باشی ۸۰۰درصد سود میشه ۱۶۰میلیون و چهارصد درصد میشه ۸۰میلیون چرا هی دوبل میکنی ازنو یه صد درصد بهش میبیندی
وای خدا موندم شما ها کلاس چندمین
دکتر وقتی زده ۴۰۰ درصد سه روزه یعنی از اصل پول چهار برابر شده یکم مغز داشتن جای زبون داشتن بد نیست
استاد در صد تصاعدی میره روش؟؟؟
شما ۵۰ میلیون داشته باشی ۴۰۰ درصد رشد کنه از اصل پول
میشه ۲۰۰ میلیون یا ۴۰۰ میلیون
سیستم از ۵۰ میلیون ۴۰۰ در صد سود رو برای شما حساب میکنه که میشه ۲۰۰ میلیون
خدایی مجبورید نظر بدید؟؟؟
عالم ریاضی فکر میکنی ما خودمون فلوکی نداریم و جلو چشمون نمیبینیم چند برابر شده که تو از علم ریاضی برای من غلط گیری میکنی؟؟
وقتی سرمایه من ۴ برابر شده
قبول کنم برای یه نفر دیگه ۸ برابر شده
نکنه فلوکی شما تخم طلاس
مال ما تخم چوبی
داداش چیزی راجب سود مرکب شنیدی؟!
اون دوستمون کاملا درست توضیح داد
دارن با جزییات توضیح میدن که قابل فهم طرف مقابل باشه
بله اگر این سیصد درصد یه مرحله باشه میشه سه برابر اما اگر مرحله ای باشه و فرد پولشو خارج نکنه تصاعدی میشه
بله پرفسور، وقتی ترید میکنی تصاعدی بالا میره، ده تومن میخری، با صد درصد سودت میشه بیست تومن، مجدد بیست تومنت با صد درصد سود میشه چهل تومن، چهل تومنت با صد درصد سود میشه هشتاد تومن. در ترید سود بصورت تصاعدی بالا میره
شما داری هولد رو میگی دوست عزیز، ترید عکس این هست، بشرط اینکه درست با بازار همراه بشی بصورت تصاعدی بالا میره…
هر ده تومن طی چهار مرحله میشه هشتاد تومن با حساب صد در صد سود در هر مرتبه