نقد تحلیلگران و بازار

واقعاً متأسفم براتون دیسلایکر های عزیز دوست داشتنی

بعضی ها باید ضرر کنن تا بفهمین کجا اومدن سرمایه‌گذاری کنن

فقط یاد گرفتین به هرکسی که یه مدل تحلیل من درآوردی از خودش در میاره چهار تا خط بندازه و توصیخات گنگ بده تحلیل بر مبانی نمی‌دونم چی چی ارائه بده ازش استاد بسازین

به شعور ملت توهین نکنین با این چرت و پرتا

چند سال تو این بازار تحلیل کنین تمرین کنین شهود تون قوی میشه خودتون دنبال کوین های پر پتانسیل میرین و شکارش میکنین

به حرف امثال این عساتیدی که میان ادعا میکنن بازار با تحلیل اینا جلو میره گوش ندین

اینجا نمی‌تونستم فایل تصویری ارسال کنم وگرنه تحلیل مارکت در تایم فریم بلند مدت اصلا سخت و پیچیده نیست و تمام تحلیل هایی که دادم درست بود

پیش گویی تو مارکت چیز عجیبی نیست ولی کسی برنده هست که دانش خودش و بالا ببره و بدونه کی باید سرمایه گذاری کنه و کی باید سیو سود کنه

تنها کاری که سخته ترید کردنه و سخت‌ترین شغل دنیاست

سلام.چه تارگت هایی رو برای دوج متصور هستین شما؟لطفا راهنمایی کنید؟ممنون

بخدا که خودتم نفهمیدی چی نوشتی بگو کی میدونست بیت تا ۶۳میاد داداش دوج قطعا قطعا تا۲۵سنت خواهد رفت ارزهای آشغالی همه وهمه ۵۰/۶۰درصد رشد داشتن دوج یکی از پر پتانسیل ترین ارز فقط وفقط صبر تو این بازار هیچ معامله هیچ خریدی غلط نیست این حرف بزرگان این بازار هست قطعا قطعا دوج تا۲۵سنت خواهد رفت

یعنی از فضانوردی هم سخت تر هستش
تا دیروز فک میکردم اینایی که تو ناسا هستن کار مشکلی دارن
ولی امروز فهمیدم نه شما مثل اینکه خیلی کار مشکلی داری :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
خجالت بکش بچه جان

سلام
خوب بود مرسی که اطلاع دادی

اسکولی چیزی هستی احیانا ؟! از عمد نوشتم عساتید چون اینا استاد نیستن

دوج مارکت کپ بالایی داره بولران قبلی تا تقریباً ۱۰۰ میلیارد دلار رفت چون ایلان ماسک پشتش بود این دفعه هم صرافی ها میم کوین ها رو پامپش کردن دلیلش توییت صرافی okx بود و با تحلیل تکنیکال هم روند شو درست تشخیص دادم

فقط یه چیزی میگم به شما تا متوجه داستان کریپتو بشین

من فقط تشخیص میدم یک ارز صعودی هست یا نزولی و اینکه تارگت های بالاتر و تاچ کنه بستگی به شرایط مارکت داره

خجالت و امثال اونایی باید بکشن که دارن ملت و گمراه میکنین با تحلیل ها ی کشکی و تارگت های فضایی که میدن

ببخشید اون موقع ۸۰ میلیارد دلار شده بود مارکتش چون ساپلایش کمتر بود