نگرانی از محدودیت فروش در صرافی‌ها

من نگرانیم اینه اگر یهو پامپ کنه بره بالا و میلیارد بشیم، من چجوری پولمو از تو صرافی ایرانی بکشم بیرون؟هربار فقط میذاره اندازه 500 هزار تومن بفروشی…پیر میشم:thinking::grin:
300 میلیون مایرو رو 600 بار درخواست فروش زدم…
جدا یهو بره بالا امکان داره این صرافی ایرانی ها که اوکی ان مثلا، بپیچونن؟

احراز هویت کامل کن سطح هارو میتونی تا ۱۰۰میلیون برداشت کنی رورانه

کدوم صرافی؟ منم تو صرافی ایرانی هستم یه جا هر مبلغی میخرم یه جا هم میفروشم ولی کارمزدش بالاتر از ارزهای دیگه هست

مقداری با صرافی ایرانی خرید و فروش کن سطح میره بالا اجازه برداشت بیشتر میدن

داداش جک میگیااا خخخ.
خو احراز هویت کن لامصب صرافی ایرانی هر بار ۲۰۰ میلیون تومن بکش بیرون

کدوم صرافی ایرانی ؟صرافی ثبت نام کن که فقط خودش خرید فروش نکنه، بازار معامله داشته باشه

خیالت راحت چیزی نمیشه…‌ایشالا بره بالا سقف قبلی خودشو بزنه. پولو مشکلی نداره میشه نقد کرد…

متوجه نشدی… هربار برای فروش سریع فقط به میزان 500 هزار تومن میذاره بفروشی… مشکل برداشت پول ندارم… فروش مشکله…
صرافی اوکی… سطح احراز هویت کامله.. کاربر vip 4 ام…
خود صرافی این محدودیت رو داره

لطفا اسم صرافی ممنون

متوجه نشدی… هربار برای فروش سریع فقط به میزان 500 هزار تومن میذاره بفروشی… مشکل برداشت پول ندارم… فروش مشکله…
صرافی اوکی… سطح احراز هویت کامله.. کاربر vip 4 ام…
خود صرافی این محدودیت رو داره

کلا اشتباه متوجه حرف من شدید… مشکل برداشت ریالی نیست…
مشکل فروش همون ارز هست… هربار اجازه فروش به میزان ماکسیمم 500 هزار تومن میده بعضی ارزها تا 10 میلیون و ارزها مثل آدا محدودیت نداره…
یه جا شما 500 میلیون بفروشید

من سطحم vip 4 هست…

من ۱۵ ملیون هم فروختم

بستگی به نوع ارز و جهت بازار بعضی وقتها صرافی ها بازی در میارن

خب داداش من یه کوینیکس نصب کن تو که سنگین میخری میفروشی.تتر و انتقال بده کوینیکس بعد اینجا معامله کن.وقتی ام سود داد بفروش تتر بفرست صرافی ایرانی راحت ۲۰۰ میلیون برداشت کن روزانه.

با نت همراه اول کوینیکس اکیه.موقع انتقال از صرافی ایرانی ۱ تتر کارمزد.از کوینیکس به صرافی ایرانی ام بستگی به سطح وی ای پیت داره ولی حداکثر ۲ تتر کارمزد تو شبکه تی ار سی ۲۰