تحلیل بازار بیت کوین

بعضی دوستان متاسفانه انقدر… تشریف دارن تارگت ٣٠ هزار را برا ریزش کامنت میکنند… اقای هوشیار اون ریزشها مربوط به شت های ٥ و ٦ هزار دلاری است.. شما اگر بخواهید وارد یک کاخ شوید یک هفته طول میکشد تا از تمامی اتاقها بازدید کنید.. ارزهایی همچون بیت کوین انقدر باید حجم میلیاردی از دست بدهد تا به ٥٥ هزار برسه برای رسیدن به تارگتهای پایین فقط اگر یک اتفاق بزرگ بیافته و الا دیگه خواب ببینی

دقیقا ، حتی اگه جنگ جهانی ام بشه بازم افراد میخوان برای انتقال پول به سراسر دنیا از ارز دیجیتال استفاده کنن! هیچ کس نمیتونه کلی چمدون پول حمل کنه ولی با ارزدیجیتال… این یک مثال هست ، خلاصه کلی اتفاق های بد و پشت سر هم باید توی دنیا بیفته که بیت بخواد بیاد روی 10 یا 20 هزار…

از 42 رفت 64 هزار کاخ نبود دخمه بود
پایین بخواد بیاد کاخ میشه ؟؟؟؟

من که هنوز حجم های بالای دو و نیم سال پیش یادمه و اون کندل های قرمز. دوست من این بازار تحلیل بردار نیست در یک لحظه بزرگاتی دور یک میز تصمیم میگیرند که چه کندلی رو من و تو ببینیم. حالا عده ای بخت یارشونه تو صعود سود میکنن بر خواسته ی همان بزرگان و عده ای هم‌نه زیان میبینند بر همان خواسته. شاد باشید و پر سود.

همونجور که از هفتاد هزارتا تا پونزده رفت،،،
راحت میتونه از شصت بره تا سی،،،
غیر ممکنی وجود نداره

آقا شما ازوقتی یادمه آیه یاس میخونی ،الان دیگه دوسال قبل نیست شارپی بریزه بااین همه موسسه وشرکتهای بزرگی که خریدکردن حتی بخوادپایین بیاد باسرعت نمیتونه اینکاررو انجام بده یعنی نمیزارن تازه داره اعتبارکریپتو برمیگرده ۷۰ به ۳۰ شانس بالارفتن بیشتره