سلام، از اینکه رفتبالا برای همه ی کسانی که دارنش همچنان خوشحالم، هر چند حد ضرر من فعال شد، مطمئنم،جایی رو اشتباه کردم، دلیل اصلی اشتباه من به این خاطره که چارت کاملش رو تو هیچ صرافی ای از ابتدا تا به امروز موجود نیست ، دلیل بزرگترش هم اینه که بازار سازها بازار رو شاید باورتون نشه، دست کاری کردن و میان کف معتبر رو مغلوب میکنن ولی میره بالا، با همه لین تفاسیر آدمی نیستم برم پشت اشتباهی که کردم قایم بشم و سکوت کنم،من چند تا هف دادم و همشونم تاچ شدن و الانم دنبال نقطه ورودم و با این وضعیت ورود نمیزنم تا نقطه ی بهتری تو تایم روزانه پیدا کنم، مطمینم اصلاح سنگین خیلی از ارزها نزدیکه، شاید 500 درصد دیگه هم برن بالا ولی اصلا مهم نیست ، صثبر که داشته باشی تو موج بعدی 1000 درصد سود میگیری، دوستتون دارم حسین از سار ی
سلام داداش الان بنظرت با توجه ب صعودی و نولی کدوم ارز موقع خریدنشه ؟
خیلی خیلی باید صبر کنی
مثل اونایی که بیت ۱۲ دلاری میخان
هنوز منتظرن برارجان
اگه نظر منو میخوای؟ باید بگم بهترین ارزی که بهت بیشترین سود رو میده ارز چشماته! یعنی فقط بیینده باش و فومو نشو، بازار خیلی ریسکی شده و اصلا الان موقع خرید نیست رفیق، هر لحظه احتمال ریزش بیت هست و اصلاح طوفانی ارزا، شایدم برعکس بشه ها، ولی عقل و منطق معامله گریم میگه صبر کن، قول میدئم بهتر نتیجه میگیری
شما عزیزی دادا، ولی من هدفم مفت خری نبود، هر چی هدف دادم تاچ شد و به اونا احترام گذاشت، به هدفای من احترام نزاشتا، به هدفای چارت خودش احترام گذاشت، ولی بازم میگم اگه چارت کاملش رو داشتم این اشتباه رو نمیکردم، در ضمن بهت قول میدم اصلاح بدن سنگین اصلاح میدن، 50 درصدی هم اصلاح میدن، بعدش برن بالا 2 سه هزار درصدی میرن بالا، عزیزی برار