هشدار در مورد کلاهبرداری در بازار رمزارزها

ناموسا من تازه اکانت ساختم و برگتشم اکانت قبلیم بالا نیومد حاجی رفتم سابقه پیام ها رو دیدم :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
خسته نباشی دلاور علی و افشین و نمیدونم اونی ک اسم بازی گذاشتیو و پیمان و بلگوش و 1365 نمیدونم وحید و… هنوز زنده اید اقا اینا همشون اکانتای یک نفرن از اکانت خارج میشن و اکانت دیگشون لاگین میکنن
مردم به حرف اینا خودتون بدبخت نکنین
هرچی دارین البته اگر توکن درست حسابیه حالا رته بیبیه کیشوعه یا سگ یا هرچی داشته باشید تا بولران سود خوبی میده انشالله

من اینارو میشناسم قبلا تو گروه تل باهاشون بودم :rofl:
کارشون همینه بهشون اصلا توجه نکنید
هرچند ادما عاقبت خودشون خودشون تعین میکنن
خواستین هم به حرفشون گوش بدید پس فردا خودشون سود میبرن شما ضرر و کلی اعصاب خوردی دارید
اینا هم نیستن که جوابتون بدن یا حتی بگن وای ببخشید اشتباه کردیم :rofl::rofl::winking_face_with_tongue::100:

خب بازم بگو خوب.. شعر میگی ببین به جای این حرفا برید از تیم دزد عملکرد بخوایید وگرنه با جو سازی و دروغ دیگه خریداری نمیاد حالا هی بیا بگو قراره جای بیت و بگیره.
آره راست میگی من جواب سود و ضرر کسی رو نمیدم تا اینجا هم چیزی گفتیم از دزدی‌ها و دروغهای تیم رت و ادمینای حرومی گفتیم

کم اکانت عوض کن دزد و حرومی

:joy::joy::joy::joy:میگم دیگه از پیت بول چیزی نمیگید دیدید همه ارزا رشد کردن به جز ارز شاشرخ و دوستان برو بگو بزرگترت بیاد