دوستان سلام من این ارزو رو قیمت ۵۰۱تومان خریدم برای ۲ماه دیگه به نظرتون تا اون موقع سود خوب میده ممنون میشم نظر بدید ادمین جان لطفا تایید تشکر
بالای ۲هزار حساب کن
. سلام دوستان من این ارز رو به قیمت ۸۸ تومان خریدم تا به حالا خوب بوده ولی فراز و فرود داره
تارگت یک ساله ۱$
سلام من این ارز رو روی ۱۷۷ خریدم و خواستم روی ۷۵۰ بفروشم نمیشد اومدم چنج کنم همینطور چون در بستر اتریوم هست باید یک مقداری اتریوم داشته باشی(۰/۰۸)این انداره اتریوم اتریوم خریدم بعد چنج کردم با استلار و اتریوم خورد تا چنج کرد ولی خدارشکر استلار رشد کرد
ببین طبق کندل استیک هایی که داره الان دقیقا مثلثی که تشکیل شده نشون میده این ارز توی حد حمایتی خودش که برسه یا بازم ریزش خواهد داشت تا ۰.۰۱$ یا حتی شدیدتر و یا اگر بتونه از حد حمایتی خودش پولبک کنه و مقاومت ۰.۰۲۲$ رو بشکنه در این حالت تارگت های (Target=مختصر شده Price Target به معنی هدف قیمت یا گاهی اوقات قیمت هدف) بعدیش قطعا ۰.۰۳$ و ۰.۰۴$ و ۰.۰۵$ خواهد بود. پس میتونی یا الان ریسک کنی و بخری که پنجاه پنجاه هستش یا اینکه صبر کنی برسه به تارگت اولش که همون ۰.۰۳$ هستش. این فقط یه تحلیل تکنیکال بود. بازم با تحلیل و بررسی خودتون خرید کنین.
برنامه اش تو میان مدت به نیم دلار برسونن
دوستان به نظرم ارزی خریدی نفروشید به سود ناچیز نفروشید
من اولین خریدم دوج کوین بود همه میگفتن دو تومان نمبینه تو ضرر فروختم الان رفت دو هزار تومان
ده تا بی ان به داشتم تو شش میلیون پانصد فروختم الان 14 میلیون
ایاس خریدم فروختم ببین چند شده
ترتل به همه پیشنهاد دادم 50 میلیون میشد 350 میلیون به خاطر 30 میلیون سود فروختم
چون کامنت ها میخوندم انرژی و موج منفی ناامیدم میکرد
الان freecoine دارم 116 میلیون تعداد پولم دوبل شده
و btt دارم از قیمت 30 تومان
و safemoon دارم 200 میلیون تعداد
و hot دارم ۱۲۰ هزار تا حتما نیم دلار میبینه
ترید کردن خوبه به شرطی تو اوج بفروشی بعد بتونی ارز دیگه تو منفی بخری تو اوج بفروشی این پولش از هولد کردن خوبه چون تخصص ما نیست بععضی هاشون ربات دارن پول هنگفتی دارن میدونن نقطه ورود و خروج اگه شانس داشته باشیم رو موج هاشون سوار میشیم سود میکینم ولی اگه تو تله بیافتیم هم توکن هاتون کمه میشه هم ضرر به دست بیاد بهترین راه حل هولد کردن چون یه ارزی تو اوج قیمت دیده حتما از این قیمت فراتر میره .