خرید در این قیمت‌ها

یه سوال؟؟؟
اکثر معامله گرهای بیت از بازار سر در میارن و میدونن دیگه اینجاها نباید خرید زد…
دقیقا چ کسانی دارن تو این قیمتها خرید میزنن ؟؟؟؟؟؟ ک بالا میره… با عقل جور در نمیاد…

بهترین سوال و کامنت

دقیقا واسه منم جای تعجب داره

سوال منم همینه بخدا

این کامنت باید با آب طلا قاب گرفت.:clap::clap::clap::clap:

داداش چارت که رو هولدرا نمیچرخه رو فیوچرز یا قرارداد میچرخه مثلا یکی استراتژیش میگه اینجا بخر اونجا بفروش حالا هزاران استراتژیی وجود داره دراین خرید وفروش ا تنها چیزی که اهمیت نداره قیمته طرف اهمیت نمیده زیادی بالا رفته یا پایین سبکش بگه بزن میزنه فوقش یه استاپ میخوره میره معامله بعدی

تازع واردهایی ک از من و شما میشنون بیت ترکونده ..مثه ۲ سال و نیم قبل من ک همرو رو سقف خریدم :woman_facepalming::sweat_smile:

با عقل شما جور در نمیاد

به خدا اینا دستکاری بازاره و اینکه ۱ جوی راه میندازن گاوارو جو گیر میکنن و گاوها هم یکی پس از دیگری میشن کمکشون و حتی بدتر از نهنگاو اینگونه است که خودشون قبر خودشونو میکنن مثل غورباقه ای که آب پزش میکنن ماهم تماشاگریم و اینو یاد گرفتیم که وقتی دریا طوفانیه حتی اگر شناگرهم هستیم شنا کردن جایز نیست حتی اگه مطمئن باشیم که اتفاقی نخواهد افتادو مثالش اینکه بیت بره بالا حسرت هم نخواهیم خورد چون هم جزو استراتژیمونه هم اینکه دیگر پول نداریم:wink::winking_face_with_tongue:

تو بی همه چیز دوباره سروکله ات پیدا شد ، چقدر دوست دارم با مشت بزنم تو دهنت نکبت