معرفی ارزهای پیشنهادی توسط امیدرضا قوچانی

با سلام و احترام خدمت هموطنان عزیزم . بنده کوچیک شما امیدرضا قوچانی هستم خدا را شکر میکنم چه در بازار قرمز و سبز نتایح خوبی کسب کردم البته خداوند بزرگ و متعال عنایت کردن که موفق باشم میتونید پیام‌های بنده رو بخونید اهل دروغ نیستم . هیچ صرافی رو هم نمیشناسم با یه صرافی در حال حاضر کار میکنم میخوام بهتون چند تا ارز معرفی کنم که انشاءالله در آینده سودهای خوبی نصیبتون بشه و بنده رو دعا کنید بازم قبل از خرید بررسی کنید . عزیزان سیستم‌کاری و خریدم تفاوت داره با دوستان در صحنه. ‌دوستانی دوست دارند یه شبه پولدار شن ولی هماتطور هم یه شب بی پول میشن. بنده دنبال ارزهایی میرم که متعال در حرکت و نوسان ها باشن. و خدا را شکر خوب عمل کردم اگه دوست داشتید ضرر نداره بررسی و ورود. موفق باشید و پرسود. سنگین در بیت تورنت . متوسط در ایلان مارس . متوسط مایل به کوچک آی دوج و کوچک ارز رکت. بررسی کنید انشاءالله نتیجه مثبتی خواهید گرفت. موفق باشید و پرسود. ارادتمند شما عزیزان امیدرضا قوچانی

یه صفحه داستان تعریف کردی تا شت کویت اسکم تبلیغ بکنی هرچه سریعتر از بیت تورنت خارج بشی برد کردی حتی یه لحظه هم غفلت نکن.

نظرت مهم نیست اینجا صفحه دوج کوین نه ارز دیگ

:-1::-1::-1::-1:

داش بگ کجا قوچانی

بررسی کن بعدقضاوت عزیز تمامشان میم کوین هستن

برای تبلیغ چه کارا که نمیکنن.هر دفه از خودشون خلاقیت ایجاد میکنن که دو تا بدبخت بیچاره حرفشونو باور کنن

کمی تا اندکی زیاد داغون و بی تجربه در این بازار سبک و سنگین محصولی از بورس ایران :joy: تحویل بگیرید اینجور اشخاص هم داریم و وقتی بازار اصلاح میخوره و یا می‌ره تو افت همین افراد هستند میان آه و ناله میکنند فوش میدن تا بازار سبز میشه جوگیر میشن :joy: سلام جوگیر :victory_hand::palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: وقت نمازه

تموم‌شد خیلی تاثیر گذار بود

فکر کردی اینجا بورس ایرانه که یه تعدادی اجیر کنن تا مردمو گول بزنند بالا پایین کنند ارز دیجیتال داره تو کل دنیا خرید و فروش میشه تبلیغ تو هم هیچ مثل قطره تو دریاست تاثیری ندارد بزن به چاک

گل پسر به عمون خدای متعال ارز bttمنو بیچاره کرد