بازار دست نهنگ‌هاست

همه زندگیمون شده حسرت .
از این ارز به اون ارز.بعدشم گوشی را بر میداریم و میریم تو ماشین حساب و حساب میکنیم اگر فلان ارز را خریده بودیم الان چقدر تو سود بودیم و حسرت میخوریم.درسته کریپتو خیلی هارا پولدار کرد اما بذر یه شبه پولدار شدن و تو آرزو و توهم زندگی کردن را در دل خیلی از ماها کاشت.این بازار نه میشه تحلیل درست و حسابی روش داشت ونه هیچ چیز دیگه بازار دست نهنگ هاست و ما ماهیان کوچکی هستیم که با طمع و آرزو چند برابر شدن پولمون صید اونها میشیم.در کل دوستان هرکسی یه مقدری خدا براش قرار داده حرص الکی نخوریم .اونکه شیبا خرید و پولدار شد نه چارت برسی کرد و نه خط روند کشید و نه هیچ چیز دیگه خدا براش خواست و از خدا براتون پول فراوان و بدن سالم میخام .عاشقتونم هم وطن:rose::face_blowing_a_kiss:

نگران نباش ما هم یه روزی نهنگ میشیم.

سلام هیچ غلطی نمیکنه دو ساله خریدم هیچی نشده بی خود حرص نخورید

بیخود خون کثیفت رو آلوده نکن چستومن پول گذاشتی اینقدر ناله نداره همه بازارها همینه ده نفر میبازن یک نفر میبره‌ این جمله رو چند بار بخون چون من در مورد ارز دیجیتال صحبت نمیکنم

دوست عزیز مشکل اینه که وقتی میخوای به ارزی ورود کنی به نوساناتش توجه نمیکنید ، ارزهایی مثل بی بی دوج که نوسان کمی دارن و به یک باره پامپ و دامپ میکنن فقط بدرد هولد میخورن که زمان بر هست و امکان داره شما رو از روند صعودی بازار جا بزاره.من خودم چند ساله که از این بازار دارم نهایت استفاده رو میکنم .. بطور مثال الان چند روز هست که په په ۲ بعد از رشد سنگینی که داشت نزولی شد و حدود ۵۰ درصد ارزش خودش و از دست داد اما بازم داره سود میده چون یه روز منفی ۲۰ میاد یه روز مثبت ۲۰ میشه این یعنی نوسان ۳۰ تا ۴۰ درصدی که چندین بار اتفاق افتاده و این خود خود سود هست .. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید …موفق و پر سود باشید

با یه تن ماهی خوردن کسی نهنگ نشده