شیبا و بیبی دوج چگونه رشد کردند؟

سلام
اونایی که میگن مگه میشه 10 یا 100 دلار بشه مارکت گپ از بیت میزنه بالا
پس شیبا . بی بی دوج چطوری ۵۰۰ درصد رشد کردن
اگه بخواد بترکونه به این حرفها نیست میر تو فضا

بزار ۱ دلار بشه بعد حرف ۲ دلار بزن این اشغال ۸ ساله همه میگن ارز خوبیه اما نخیر ارز خوبی نیست دلتون به این خوش نکنید بفروشید بره

500 درصد رشد کردن شت کوین با ریپل 100 دلاری قابل قیاس نیست چون اگر ریپل بخواد 100 دلار شه باید حدوداً دویست برابر قیمت الانش بشه. 500 درصد یعنی 5 برابر شدن سرمایت که شیبا راحت تا 500 درصد دیگه هم مجازه رشد کنه. ریپل ارز بدی نیست ولی متاسفانه بخاطر دادگاه فاند خوبی نداره قبول دارم در بازار هیچ قطعیتی وجود نداره و ریپل هم میتونه تارگتهای فضایی را به خودش ببینه اما اگر منطقی نگاه کنیم تا ده سال آینده نیز ریپل به 100 دلار نخواهد رسید تمام نظرات دوستان محترم است اما نظر خودم این است که اگر فاند منفی از رو ریپل برداشته شه در بولران میتونه تارگت 3 تا 5 دلارو ببینه نه بیشتر باور کن من از خدامه ریپل 1000 دلار شه ولی خب با حلوا حلوا دهن شیرین نمیشه. شت کوین با کوین رتبه 5 مارکت قابل مقایسه نیست چه در ریزش چه در صعود. فاند منفی فاتحه ارز میخونه لونا یادت رفته از 100 دلار ریخت هم قیمت شت کوین شد ریپل هم موضوع دادگاهش حل شه انفجاری میره بالا اگرم با چالش مواجه شه وضعیتش از الان هم بدتر میشه. در کل الان ریپل در تایم هفتگی تا 90 سنت میتونه افزایش قیمت داشته باشه چون از بازار خیلی خیلی عقبه