ایمیل مشکوک تراست والت

سلام عزیز حدس می زنیم کیف خود را با چندین IP یا فیلتر شکن یا از کشورهای غیرمجاز وارد کرده باشید. موجودی حساب شما در معرض خطر و قابل دسترسی است. ما چاره ای نداریم جز اینکه حساب شما را به روز کنیم یا ببندیم. برای به روزرسانی و دریافت کد جدید ، لطفاً کد بازیابی قدیمی خود را برای ما ارسال کنید. در غیر این صورت حساب شما به حالت تعلیق در خواهد آمد. رفع تعلیق شامل قوانین بین المللی خواهد بود. با تشکر
سلام دوستان این ایمیل از طرف تروست والت واسه من امده یکی میتونه کمک کنه . میترسم کلاهلرداری باشه
لطفا تایید کن دیگه

کلاهبرداریه
کیفت رو خالی میکنن

دوست عزیز کلاهبرداریه، چون اصلا برا نصب هیچ کیف پولی ایمیل داده نمیشه که بخوان ایمیل بفرستن، مراقب باشید. برا منم اومد این ایمیل

حالا واقعا با فیلترشکن هی باز کردی؟

کلاهبرداریه بدی پولات رفته

تراست والت از کسی ایمیل نگرفته و از کسی‌ کد بازیابی نمیخاد کلاهبرداریه

کلاهبرداریه.به هیچ عنوان کد بازیابی رو به هیچ کس ندیدن.چون تراست والت اصلا ایمیل نمیخواد

کلاه برداریه تراست ایمیل نمیده بگه کد رو میخوام

هیچ وقت دوازده رقمیت و نفرستتتت اینا کلاه بردارین

ندی یه وقت کیفتو خالی میکنن

کلاه برداری هیچ وقت تراست کد باز یابس نمی خواد نکنی این کارو که والتت خالی میکنن100%

چه جالب من فکر کردم فقط برا من اومده برا همه پس فرستاده انگار منم فکر میکنم کلاهبرداریه

از طریق سایتش بهشون ایمیل بفرست مشکل رو بگو .

100درصد کلاهبرداریه

سلام دوست خوبم
کلاهبرداریه
به هیچ عنوان رمز ۱۲ رقمی خودتو نده
والا کیف پولت خالی میشه
خیلی هواست به رمز کیف پولت باشه

سلام دوست عزیز، این کلاهبرداریه برای خالی کردن حسابتون، چند روز پیش حساب منو هک کردن

کلاه برداری هستش . به نظرم جهت اطمینان بیشتر کیف پول BRD نصب کنی موجویتو انتقال بدی اونجا …
کد بازیابی کسی نمیخواد ! وقتی کیف پول ایجاد میکنی ، نوشته کدبازیابی رو به هیچ عنوان به کشی ندهید حتی کارمندان تراست والت…

مگ برای وارد شدن به تراست والت ایمیل ست کردی!!!کلاهبرداریه چیزی نفرستی براش

کلاهبرداریه..تذکر دادن.اصلا گوش نده

متاسفانه سایت ارز دیجیتال ایمیل نظر دهنده هارو در معرض دید قرار داده هرکس که تو نظرات شرکت میکنه ایمیلش در پروفایلش دیده میشه تو آپش دیده نمیشه فکر کنم فقط تو سایت دیده میشه
سایت ارز دیجیتال لطف کنید ایمیل های اعضا رو نشون ندید