دوستان و هموطنان عزیز توجه داشته باشن در این بازار پرریسک بی هیچ عنوان هیجانی عمل نکنن ودچار طمع زیاد نشن! نظام سرمایه داری ودول غربی هیچ گاه اجازه نخواهند داد که در این بازار همه به سودمطلق برسن! طوری برنامه رو طراحی کردن که دلارهای بی پشتوانه در اینجا سوزانده شود همیشه هم توسط افراد ناشناسی مثل پلن Bوغیره که در دوره قبل وعده بیت ۱۲۰ هزاری رو میدادن بازار رو صعودی نشون میدن ! یا همین خالق بیت چرا باید ناشناس باشه ! گواه این مدعا انس جهانی طلا رو در مدت ۳۹ سال اجازه دادن فقط چهل برابر بشه چطور الان میخان بزارن بیت چندصدبرابر رشدکنه ! این نکاتی که عرض کردم تاییدیارد این بازار نیس ولی خیلی مراقب سرمایه هاتون باشید ! البته خودم هم تو این بازار هستم و به موقع انشالله خروج میزنم
ایکاش روی ۶۸۵۰۰ خروج میکردید و پس از اصلاح ورود میکردید
نمیزارن بیت چند برابر رشد کنه؟ بیت اومده بود تاالان چی شده؟ چقدر رشد کرده؟ اما موافقم این بازار طمع کارها رو نابود میکنه.هولد در یک حالت خوبه مثلا هرماه یک میلیون پول اضافی رو که باهاش کاری نمیشه کرد ارز بخری بزاری بمونه.مثلا سوم هرماه در هر قیمتی من ان تومن شیبا و ان تومن دوج و ان تومن فلوکی و ان تومن کاردانو میخرم.شما فرض کن اصلا ۵۰هزارتومن از هرگدوم.واین رو کاری ندارم تا ۱۰سال دیگه.پولی که مال خرید خونه جهیزیه و… هست رو وارد بازار نکنید.پول درشت هم وارد میکنید با ده درصد سود خارج بشید بهتره تا منتظر ۵۰۰درصد باشید و بعدا با ضرر بیرون برید