دیروز ۶ساعت مونده به ریزش اومدم گفتم آقا دوست عزیز بیت داره میره تو ریزش خالی کن بعد بخر دوباره .آقا هرکس یه چیزی گفت .یکی گفت مریض یکی گفت چش نداری سود بقیه رو ببینی . پیام من موجود هست ساعت و تاریخش .من چند ساله تو این بازار هستم شاید چهار پنج تا پیام داده باشم .دیروز فهمیدم که یه سری دوستان خوب کاری میکنن اصلا اینجا پیداشون نمیشه . هرکس که خواست کمکی بکنه اینجوری میکوبنش . خوش باشید
سلام واقعا معلومه اینکاره هستی دمت گرم کاش همه با سواد و دانش تحلیل میذاشتن
داداش دمت گرم ، تو اموزشاتو بزار ما استفاده میکنیم براتم دعا میکنیم ، اوناییم ک شر گفتن آدمای بدرد نخوری بودن
میشه راهنماییم کنید الان خرید بزنم🙏
بنده خدا راس میگه
با برخورد به سقف تاریخی غیزر از ریزش هر کار میکرد بیت ترسناکتر میشد
سلام و درود ممنون از راهنمایتون انشالله دلسرد نشید اگر پیامی دیدید که خدای نکرد پیامی ناخوشایند بود علتش اینکه نود درصد بدون هیچ آگاهی پیام میگذارند و آدم سردرگم می کنند چهار نفر هم مثل حضرتعالی که تحلیگر هستید پیامهاتون گم میشن و بقیه سر در گم میشن کدوم پیام واقعیت میگه و بدون اینکه بفهمند کی پیام داده چرت و پرت جواب میدهند امیدوارم برای رضای خدا کارت ادامه بدی و دلسرد نشی من از طرف همه از حضرتعالی معذرت میخوام و امیدوارم ما را از دانشت بی نصیب نگذارید
داداش دمت گرم ما استفاده کردیم و براتونم دعا کردیم ، خودتو درگیر حاشیه نکن ، بامرام ، شما ذاتت خوبه و امیدوارم به حرف ذات ودلت گوش کنی همیشه و ایزد منان همیشه سالم و سلامت نگهت داره
همه به اندازه شما اص’تتتتتاد نیستن
بنظرت الان بخرم دوباره یا نه
سلام دوست عزیز این پیامها روزی هزاران نفرمیگن شانسی یکی درمیاد
سلام الان بخریم یا باز ریزش هست
دادا شما که واردی کانال بزن مارو اد کن دمت گرم
ممنون راهنمایی شما
حالا ب نظرتون چی میشه
چرت نگو دوباره برگشت محاله این بازارو کسی بتونه قطعی تحلیل بکنه
حرفه ایها به این میگن اصلاح نه ریزش. بعد اونهمه افزایش 10درصدم اصلاح کرد. اوناییکه تو صرافی ایرانی کار میکنن براشون نمیصرفه. تازه بتونن تو قله خالی کنن و تو کف بخرن. کارمزد خیلی بالاست. بازم ممنونم ازتون که نیتتون خیره
اقا من با خیلی ضرر فروختم
میشه یه کانال بزنی عضو بشیم راهنمایی کنی ما رو
دوست عزیز با نظرات سودمند شما حتی اگر یک نفر از نظرتان درس بگیرد عالیست این نظرات حاصل چند سال کار در این بازار است ممنونم از شما