آپدیت تحلیل دوج کوین و پیش بینی قیمت

مهم!!!!

آپدیت تحلیل FoundBerg

عزیزان دلم

امیدوارم این تحلیل به موقع در سایت منتشر شود تا دچار اشتباه نشید

ایلان ماسک بالاخره داره پلن هاشو برای دوج آروم آروم بیان میکنه

پلن هایی که دو الی سه سال براش فکر کرده

در عکسی که براتون میذارم، در سمت راست توییتی رو لایک کرده که اشاره به دوج دلاری و ارزشمندی دوج داره، همون عکسی که دو سال پیش خودش توییت کرده بود و عبارت پادشاه سایبری بالای دوج نوشته شده

در عکس سمت چپی موضوع خیلی مهمی رو بیان میکنه: در دو روزی که بازار میریزه دوج بخرید؛ یجوری اینو برامون تجویز کرده

حواستون باشه که ده روز هست که دوج یه کله صعود داشته، باید اصلاح کنه بتونه بالاتر بره (امروز اولین ریزش بود)

(ممکنه عکس در اینجا در کامنت لود نشه، براتون در قسمت تحلیل ها هم بارگذاری میکنم که مشاهده کنید)

محدوده اصلاح حدود ۱۳ سنت هست (یکم بالا پایین تر شاید)

همچنان تحلیل های قبلی پا برجا هست، دوج تا هفته بعد ۰.۲۸ رو میبینه و در نیمه دوم مارس به ۰.۶۳ میرسه و سقف رو میشکونه و به ۰.۷۷ میرسه و در آپریل میره برای ۱.۶۹ و سپس ۴.۲ دلار

زرنگ باشید و سیاست داشته باشید

بهتون نمیگم صبر کنید چون صبر آنچنانی نیاز نیست و چیزی نمونده به تارگت های بیان شده برسه😉

اینو خیلی بهش دقت کنید: پامپ دوج ناگهانی و سریع خواهد بود

نگاه کنید و هیجانتونو حفظ کنید😉

چیزی هم به X Payment نمونده😉

تا اینکه بالا اومد شما اومدی قبل اون هیچ جوابی نداشتی خیلی جالبه شما حرف نزنی بهتره

10ساعت قبل هم همین متنو گذاشته بود. منصف باش

من به تو ایمان دارم پس به کارت ادامه بده

جمع کن بابا مردک خود نهنگای بیت کوین هم اینجوری مطمئن حرف نمیزنن که تو میزنی . خیلی گنده تر از تو بودن که اولش میگفتن فلان ارز میره بالا ولی بعدش که بازار ریزشی شد ؛ رفتن دیگه پشت سرشونم نگاه نکردن.
روحانی هم همینطوری باعث از بین رفتن سرمایه ملت توی بورس شد.
با پول و روان مردم بازی نکن.

بخدا حرف نداری درد بلات سر رامین ۶سنتی…