واقعا به این نتیجه رسیدم که نباید آدم کل سرمایشو یه ارز بخره. و متاسفانه من کل سرمایم شده دوج.و فقط پامپ ارزای دیگرو میبینم و حسرت میخورم.میدونم دوجم میره بالا ولی اگه ارز بیشتری داشتم حداقل یکیش خوشحالم میکرد
دوجتو بده از اونا استفاده کن فعلا دوج ک ثابته
صبر کن.۲ ماه حل میشه نگران نباش.فک کن پولو دادی یه زمین خریدی.
باید ارزی رشد کرد بفروشی بری سراغ دیگه
دوست عزیز یه مقدار وینک بخری فکر کنم پشیمان نشی انشاالله
حداقل بین ۱۰ ارز تقسیم کن پولتو اینجوری پایین بالاهارو خنثی میکنی درسته ممکنه سودش تو پامپا کمتر باشه ولی مطمئن باش ضررت خیلی میاد پایین
ده درصد تو یه روز کم هست،بخدا نباید انقدر پر توقع باشین وگرنه جز حرص و ناراحتی هیچی نداره برات اینجا
سلام
نصف سرمايه رو بیشتر وارد بازار نکن بقیه رو نگهدار .فقط یک یا دو ارز بخر من فقط تو خط اتریوم هستم شاید کند بره بالا ولی کند هم سقوط میکنه لاکپشتی معامله کن و جلو برو. ۵۰درصدی میخای وارد کنی طبق تحلیل و تجربه یک ارز که میشناسیش به ۱۰ قسمت تقسیم کن و پله ای بخر . من ۱۱۲ م وارد کردم ولی بیشتر از ۵۰ م نخریدم یکبار که اتریوم سقوط کرد با ۵۰ درصد بقیه میانگین کم کردم خدا رو شکر تو دو هفته ۵م سود کردم به همینم راضیم نه انتظار دارم رشد شارپی کنه نه سقوط شارپی داره . علت یک یا دو ارز میگم اینه که سقوط کرد بتونی با ۵۰ درصد بقیه سرمایه نجاتش بدی
امروز صبح مجدد وارد شدم با ۴۸ م فعلا ۶۳۵ هزار تو سودم منتظر م ببینم چی میشه
هولد تزی بود که وال استریت شایع کرد تا مردمی که پول از دست دادن امیدوارم کنه. ترید کنید هر وقت شدید پمپ کرد بفروشید احتمال ۹۰ درصد سقوط یا دامپ داره اگه سقوط کزد بازم بخرید اگه بالا رفت مشکلی نیست طبق روند بخرید سیستم معاملاتی من برگرفته از کتاب تحلیل تکنیکال جان موررفی ترجمه لنگرودی و تجربه شخصی خودمه خود دانید راستی من با دوج ۵م تو عید رفتم ضرر. تازه وارد شده بودم با اتر و این سیستم خودم جبران شد و رفتم تو سود برای همین گاها به دوج سری میزنم . پر سود باشید
عزیز وینک تو اصلاحه ملت رو بدبخت نکن دیروز که از ۳۴ اومد به ۴۶ تومن نتیجه کاهش شدیدش بود، وینک یکی دوماه تو قیمت ۴۰ تا ۵۵ نوسان خواهد زد نه بیشتر