پیش بینی بولران بیت کوین

خطاب به رامین و یکی دو نفر دیگه
۱-در حد خودتون دهن باز کنید و بفهمید دارید با چه کسی صحبت میکنید!
۲-کوچکترین عقلی برای تحلیل ندارید و هیچ سبکی هم نمیفهمید
۳-توانایی خرید دوج ندارید و بدبخت تر از این حرفا هستید، برید پی کارتون و نیازی نیست چرندیاتتونو اینجا بریزید
۴-وقتی میبنی تک به تک حرف های من طبق پلن FoundBerg درحال جلو رفتن هست، فشار نیاد بهت

بارها خدمت دوستان عزیزم عرض کردم
انقدری عاقل هستید و قدرت تمیز بین درست و غلط را دارید که منت بر من گذاشتید و من رو قبول دارید
دوباره هم خدمتتون میگم
عزیزان این اصلاح نیازمند بود برای صعود
همین رامین ۷ سانتی که دهن به چرند باز میکنه، چشمشو باز کنه و ببینه و الان دوج برگشته و در حدود نزدیک به ۱۷ سنت رسیده

با بازار و روند اون آشنا باشید عزیزانم
خطاب به اون بیچاره ای که گفته بنده یکی از حرف هام درست درومده فقط:
۱-تحلیل دوج ۱۵ سنتی در شنبه این هفته که زد
۲-تحلیل زدن ۱۹ سنت تا پنج شنبه که زد و بیشتر هم شد
۳-اشاره به استارت پلن های ایلان ماسک که انجام شد
۴-قبل تر از همه اینها، اشاره به استارت حرکت دوج که انجام شد
و و و…

پس اون دو سه نفر دهنشونو فعلا ببندن و این صفحه رو شلوغ نکنن با چرندیاتشون

همچنان تمام تحلیل های مبتنی بر FoundBerg درحال اجراست
سقف دوج در اواخر مارس و آپریل زده میشه و میریم برای ۰.۷۷ و ۱.۶۹ و ۴.۲
چیزی نمونده عشقای دل😉

سلام دوست من. با تحلیل شما کاملا موافقم دمت گرم

بی خیال انتقاد نداشته باشی ینی ی جای کارت ایراد داره دوج داره میره ب سمت سقف خودش

ممنون از تحلیلی که گذاشتی خودت فکر میکنی حدودا چقدر زمان میبره

درود بر شما در مورد پلنی که نام بریدن میشه توضیح بدین؟

شیبا روهم تحلیل کن

عکس توییت های ایلان ماسک رو نفرستادی که

داداشی من نه شمارو میشناسم نه شما منو ولی جان پسرم قبولت دارم خیر ببینی بدون منت به ما میگی انشاالله دست بخاک میزنی طلا بشه

بیا برو دوغ تو بنوش بچه

یعنی واقعاً خاک تو سر اونایی که لایکت میکنن :wink::pinched_fingers:
من قبل از اینکه شما پیدات بشه و مطلب طنز تف بدی تحلیل دادم که روندش صعودیه با حس شهودی قوی که دارم پیش بینی هم کردم و درست در اومد
هنوز زوده اینا رو بفهمی که بازی گردان های اصلی از شما باهوش ترن

ببین متوهم تو در جایگاهی نیستی که دهن منو ببندی من همیشه حرف حقو زدم و خواهم زد.
بی صبرانه منتظر دو هفته دیگه هستم تحلیل فاندبرگ قلابی تا مثل بهنام کچل و بختیاری پیام های تو رو نبینیم .
تو فکر کردی اینجا کوره پول چاپ کنی هست؟؟ اینجا فقط برای اینه که جیب ملت بدبختو بزنن نه اینکه مفت پول پخش کنن . دوج بشه 4 دلار میدونی یعنی چی؟؟؟ یعنی باید تتر حذف بشه اتریوم هم حذف بشه بیت کوین هم بره پی کارش دوج بشه رتبه 1 جدول آخه چقدر چرت و پرت میگی بابا؟؟ تحلیل قوی من هم اینه که تاریخ انقضای تو بزودی تموم میشه تحلیل قلابی فاندبرگ . صبر کن خواهیم دید .

سلام. ممنون از طلاع رسانیتان. من شما اطمینان دارم. لطف ما را از نصایحتان بی نصیب نگذارید. باتشکر

خاک بر سر تو حرف دهنتو بفهم

من هم نظرم بر این هست که دوج به ۴ تا ۷ دلار خواهد رسید و تحلیلمم هست و بهش پایبندم
قرار نیست دوج بشه رتبه ۱
مارکت کپ داره بزرگتر میشه
و اون عددی که گفته شد بصورت شارپ رویت میشه و مجددا می‌ره به ۳ سال اصلاح
سال ۲۰۲۴-۲۰۲۵ سال صعود هست.
اما چیزی که مشهود هست اینه که سقف قبلی دوج زده میشه

با این ک خیلی گوشت تلخی ولی در این باره باهات هم نظرم این یارو چیزی بارش نیست فقط یه سریع اعداد یاد گرفته همونارو تایپ میکنه

داداشمی …بخدا یکی از دلیل که باعث خرید من بود شما بودی تحلیل منطقی و روشن بینی که میدادی خدا برات بسازه موفق باشی
کاش یه گروه تلگرامی داشتی …عزیری .

رامین ۶سنتی فعلان مو به مو تحلیل ها ش داره درست از اب درمیاد از رو برو دیگه با یه خداحافظی جلو ضرر تازه واردها را بگیر…

حرف دیگران رو ول کن، کار خودتو درست انجام دادی، باز هم ما منتظر میمونیم.
:rose:

داداشمی بخدا دمت گرم ناموسن خیلی مردی درد بلات بخوره سر رامین ۶سنتی…