مشکل حذف ارز از صرافی

دوستان عرض احترام دارم خدمتت تک تک شما عزیزان !
همین الان یک سوالی شدیدا ذهنم را مشغول کرده و داره تولید نگرانی میکنه !
حالا شاید به سوالم بخندید ولی واقعا برام مجهوله،
سوال = یک بیبی دوم دیگری الان دیدم که همین اسم و همین عکس را داره با این تفاوت که جلوش 2یعنی عدد دو گذاشته شده
کسی خبر داره که این الان اصله یا اون ؟! گفتم شاید تبدیل شده به اون ؟؟؟! عرضه کلش کمتر از این که داریم است !
پامپش هم الان ۱۵۴ در صده اصلا موندم همینطوری !!! حقیقتا هرکسی از شما عزیزان مخصوصا اعضای پیشکسوت تر هر چی میدونه به بنده بزرگواری کنید و اطلاع بدید الان ! اصلا آیا فیکه یا آیا اینا هر دوتاشون معتبره ؟؟؟!و… بازهم. تمنا میکنم هرکی مطلع است لطف و محبت نموده و بنده را از نگرانی دور کند بینهایت ممنون میشم !

این فیکه اون اصلیه بفروش سریع برو اونو بخر

این فیکه اون اصلیه بفروش برو سریع اونو بخر .

اصلی همینه رفیق

بقیه بیبی ها بیشتر یا فیک هستن یا اسکم،
دقیقا مثله په په
که هر کی اومد گفت په په ۲ یا …
بدون که همش روش کلاه برداریه

بیبی دوج 2 ارتباطی به بیبی دوج کوین ندارد و همون اوایل حدود 6 ماه پیش که اومد تیمش توییت زد و گفت اون کلاه برداریه
هر چند سود خوبی هم بده

احترام به ادمین و این جمع نازنین دست و لفظم را بسته ، وگرنه یه چیزی بارت میکردم که تا آبادی تون چهار نعل بدوی و دیگه از فکر نمک ریختن توبه کنی بچه جان ! قشنگ من !

بینهایت سپاسگزارم داریوش جان !

اتفاقا منم متناسب با دلقک بازی تو جوابتو دادم .. تو که انقد قشنگ بستر شیبا میدونی تحلیلشم میکنی ..نمیدونی این بی بی اصلیه یا اون یکی یعنی تو این چند سال اینو متوجه نشدی کامنتای اینجا حجم مارکت این اصن اینارو ام وارد نیستی ؟ فقط شیبا واردی ؟ یا نه اومدی بچه های اینجا مسخره کنی و یا اون یکی تبلیغ کنی ؟