هشدار به فروشندگان Pepe2

دوستان حقیقتشو بخوایید من نظرم الان دیگه فقط به هولده !! بازار دیگه صعودی شده ! یه وقت اشتباه رخ می ده تو ترید و تعداد سکه هاتون برعکس نیت قبلی کمتر می شه ! فروش فیت فای روی 0.023 با 0.017 برای کسانی گفته شد که می خوان پول رو بیرون بکشند !! من که هولدرم فعلأ دست به سکه هام نمی زنم

سلام میثم جان
داداش ADA وcompond به نظرت تارگتشون تو قله چنده؟:heart::heart::folded_hands::folded_hands:

داداش سلام
میثم جان ADAوCOMPOUND تارگتشون تو قله چنده؟:heart::heart::folded_hands::folded_hands:

درود به مرامت درود به شرفت درود به عظمتت‌ دقیقاا‌ همین رو خواستم الان بنویسم که فقط هولد کنن‌ بچه ها که دیدم خودت گل فرمایش کردی :face_blowing_a_kiss:

بهروز جان امکان داره بزودی این اعداد رو ببینه ! تو هفتگی کندل کلوز کرده روی EMA 55 بک تست هم انجام شده !! امیدوارم حرکتش شروع شه بزودی !

سلاام داداش میثم .این فایل چرا بالا نمیره به نظرت.با ولو گرفتم .شانس من هیچ کدومشون خیال بالا رفتن ندارن

آقا میثم نظرت در مورد شیبا چیه ممنون میشم

فدات داداش ! ولی شاید یه سری از دوستان آخه کوتاه مدت به بازار نگاه می کنند شاید نیاز داشته باشند خروج کنند ..

نمی‌دونم چرا اوکی نمی شه :downcast_face_with_sweat: چند بار جواب دادم داداش

COMPOUND 455-700$
Ada 2.4 $ محدوده

سلام آقا میثم، وقتتون بخیر،انشالله هرجا هستید شاد و خرم باشید که دل خیلی ها رو شاد کردید،بی مزد ومنت!میخواستم نظرتون در مورد فایل بدونم،ممنون میشم داداش