سلام لطفا یکی که وارده راهنماییم کنه من قبل از اینکه شیبا پامپ کنه حدود سه سال قبل چون تازه وارد بودم و نمیفهمیدم از مبلغ خیلی کم شروع کردم و اولین ارزی که خریدم همین شیبا بود و تقریبا به اندازه یک و نیم ميليون تومان شیبا خریدم وقتی پامپ کرد که به قیمت ۰۰۰۰۸۸ رسید پولم شد ۱۳ میلیون ولی من بهش دست نزدم و نگهداریش کردم تا همین حالا هم دارمش سوال من اینکه چرا اون زمان با اینکه نزدیک به قیمت دو تومان بود پولم شد ۱۳ میلیون ولی الان که به قیمت ۲ و خوردی رسید پولم شد یازده میلیون درحالی که باید بیشتر میشد؟ ؟ لطفا یکی که وارده راهنمایی کنه مرسی ادمین تایید کن لطفا
عزیزم الان اون سقفشو هنوز نزده . قیمت به بالا رفتن دلار شده ۲ تومن اگه سقفشو بزنه پولت از ۱۰۰ میلیون بالاتر میره
عزیز جانم بخاطر قیمت دلار هستش اون موقع قیمت دلار حدود 19 تا 23 تومن بود
دوست عزیز قیمت دلار از اون زمان رفته بالا برای همین
چون دقیقا دو تومن نبود و بیشتر بود
خودت داری میگی قیمتش تو پامپ آخر بوده۰۰۰۰۸۸
خوب الان چنده ۰۰۰۰۴
چطور انتظار داری پولت بیشتر شده باشه
يكي جوابشو بده ديگه
چون اون زمان 000088 بوده با نرخ دلار پایین تر اما الان 000037 هست با نرخ دلار بالاتر برای همین پایین تر اومده ارزش پولت
یا نه اگر همون 000088 بود با نرخ دلار الان دو برابر میشود ۱۳ میلیونت میشود ۲۶ میلیون
هنوز خیلی فاصله داره تا این قیمت…
سه سال پیش خب روی ۸۸شده سیزده میلیون الان روی ۴۰اومده شده یازده میلیون یعنی اگه دوباره برگرده روی ۸۸پول ات میشه بیست دو میلیون اونجا قیمت دلار پایین بوده ولی شیبا بالا الان شیبا پایینه و قیمت دلار بالا.پس اگه دوباره به همون قیمت ۸۸برسه شما دلاری سود کردی
بخاطر قیمت دلاره که اونموقع با دلار ۲۸ یا ۳۰ تومنی خرید زدی الان دلار دوبرابر شده وقتی به سقفی که میگی برسه اونموقع ۱۳ میلیون تو هم ۲۶ میلیون میشه
چون الان به ۸۸ نرسیده😏
قبلا هم قیمت تتر ۶۰ هزار نبوده
الان مگه ٠٠٠٠٨٨ شده که داری اینجوری حساب میکنی قیمت دلار اون زمان ارزونتر هم بوده
خسته تر از اینم ک کل کامنتتو بخونم
صرفا بدلیل افزایش نرخ دلار هست
شما دلاری حساب کن … ۰۰۰۰۸۸با دلار بیست تومنی بوده الان اگه بشه ۰۰۰۰۸۸با دلار ۶۰تومان میشه تقریبا ۵تومن… دو تومن الان در ۰۰۰۰۴۴به خاطر گرونیه دلاره…اکی
پولت با ارزش دلار رشد کرده نه با رشد قیمت شیبا صبر کن شیبا بشه ۰۰۰۰۸۸ اون موقع پولت دو ونیم برابر الان میشه
سلام.احتمالااگربرپایه اتریوم خریده باشی بیشترمبلغت روبابت کارمزدبرده وفقط تعدادخیلی کمی بهت ارزتعلق گرفته
درسته ولی نه فقط با دلار رشد کرده هم با دلار رشد کرده پولش هم با شیبا
خب دلار گرون تر شده باید بیشتر تر هم بشه پولش چی میگین شما
نه ده میلیارد میشه خخخ مسخره کردی سقفشو بزنه پولش میشه پنجاه ملیون