سیگنال فروش سریع

هم اکنون
در انتظار تایید
سلام مجددخودمو موظف دونستم چنتا نکته برای کسایی که تازه کار هستن وفیوچرز میخان کارکنن بگم چون واقعا دلم کباب میشه وقتی میبینم طرف میاد میگه کال شدم قدم اول اینکه اصلا فیوچرز نیاحالا اگه اومدی میخای تست کنی این نکات رو توجه کن اگه میخای از ده تا معاملت 8تاش صود بده.چون میخام تجربه دوسالی که هرشبش پایه چارت بیت بودم روبگم یک:تو این لحظه از بازار با اهرم پایین بازکن چون میبینید که چجوری با یک کندل سه هزارتا بالا پایین میشه سریع کالت میکنه.دو:سعی کن اکثر معاملاتت لانگ باشه چون روند بازار فعلا صعودی هست پس شانس بیشتری داری.برای شورت هم فقط نواحی مهم مثل 64.69که 99درصدواکنش به پایین داره ولی خودم شخصا تواین تایم بازار اصلا سمت شورت نمیرم فقط برسه 69سل میگیرم میدونم حداقل دوهزارتایی پایین میاددوباره سوم:.وسط یک روند معامله تو باز نکن صبرکن یک 500تایی بیاد پایینتریا بالاتر بعد بشین.چهارم: توکندل فول بادی سبز لانگ نگیر اگه هم معامله داری تو صودی خروج بزن صبرکن توکمر کندل یاتهه کندل مجدد وارد شو وهمچنین توکندل قرمز همین کاروبرعکس کن.پنجم:این خیلی مهمه.معامعه ای که بازکردی با این نکاتی که گفتم استاپتو بزار برو دوسه ساعت دیگه بیا چک کن یا استاپت خورده بایک ضرر کم بسته شده یا جوری رفتی تو صود که خودت اگه پای چارت بودی زودتر میبستیش ازترس اینکه برگرده.نشین کندل هارو نگا کن چون دچار ترس فومو میشی بعد دست به معامله ات میزنی خراب میکنی کارو(اون معامله نه معامله مالی😆)من خودم هیچ وقت استاپ نزاشتم چون صد دلار کلاباز میکنم توهرمعامله جنسمو به ضرر نمیفروشم هیچ وقت نهایتش اینه کال میشم .ولی خداروشکر تو هرده تا معامله ام7تا صود میده ولی شما استاپ بزار اگه پشوانه مالیت کمه.باهم دوست باشین کمک هم کنیم تا همگی به یک صود خوب برسیم.فقط یادتون باشه قبل اینکه به69برسه روی68500تا68800حتما سل بگیرین حالشو ببرین دوهزارتایی واکنش داره به پایین طعم نکن سریع ببندچون اون ناحیه 69 شدو خورده دیگه ظعیف شده و باز برمیگرده های شو میزنه به راحتی هدف اولم 75هزاره💪

واقعا وضعیت املایی ایرانی ها چقدر افتضاحه. طرف تو بازارهای مالی کار می‌کنه هنوز سود رو صود می‌نویسه واویلا :sob::sob::sob:

هاشم جان ،سود صحیح است ، بهترین توصیه برای ترید (فیوچر) پول زیاد اهرم بسیار کم ، مطمئنا سود خواهید برد ، البته خرید باید خوب باشه