دوستان چندین بار این پیام تکراری رو میذارم که همه ببینن. تورو قرآن به حرفای این شخصی که آی دیش AE4O7E هست اعتماد نکنید.
این ادم اگر ادعای همه چی بلد بودن رو داره و ادعا میکنه که نماینده ی ایلان ماسک تو ایران هستش ؛ خب بسم الله . بیاد در کنار همین گزافه گویی هاش تو کامنتا ؛ یه بار هم اسم و مشخصات و شمارشو بذاره و یه گروه تو تلگرام بزنیم و مستقیم باهاش ارتباط و راهنمایی بگیریم . چرا داره از اینجا که هیچ کس ؛ کس دیگه ای رو نمیشناسه و با هیچ کس دیگه نمیتونه ارتباط داشته باشه حرف میزنه؟ که اگرم پسفردا خلاف حرفش اتفاق افتاد ؛ بذاره بره و هیچ کس هم ازش خبر نداشته باشه . پس بدونید یه جای کار میلنگه .
این ادم حتی اسم خودشو هم ننوشته روی پروفایلش. میدونم اونقدر چرب زبونی و رویا فروشی کرده که الان همتون مثل چشمتون بهش اعتماد دارید. یه بار اومد گفت شنبه میرسه به فلان قیمت ؛ و از قضا از روی اتفاق و شانس ؛ این اتفاق افتاد . از اون به بعد دیگه همه بهش اعتماد کردن. این اصلا دلیل نمیشه . چون یه بار خرکت قیمت رو درست تشخیص داد نباید اعتماد کنید بهش.
ده ها نفر مثل این آدم وجود داشتن که میلیون ها نفر آدم به سرش قسم میخوردن و بعدش به خاک سیاه نشستن.
نمودار هفتگی و ماهانه ی بیت کوین واگرایی داره. الان توی قله و سقف قیمتی هستش. نخریییییید. بذارید بازار راهشو پیدا کنه .
ممکنه تا ۵۶ ریزش داشته باشه. الت هارو با خاک یکسان میکنه.
حالا برید به حرف این مردک گوش بدید.
هیچ کس خدای این بازار نیست. ولی این آدم میگه من همه چیم از روی قاطعیته. همینکه توی بازار مالی داره از قاطعیت صحبت میکنه ؛ بهش شک کنید و ازش فرار کنید///……
خفه شو بابا بچه دبستانی کودک …
حسادت نکن برادر.. هیچکس با حرف کسی خرید و فروش نمیکنه.. این آقایی که میگی حداقلش اینه که حرفهای مثبت میزنه و این حس خوبی بهمه میده..
بازار بطور کلی رو به رشد هستش و اگرم پایین بیاد بعدش بیشتر بالا میره..
بهتره که با هم دعوا نگیرین..
من به شخصه با حرفهای این آقا نسبت به دوج هام انگیزه نگهداری میگیرم و بطور کلی عجله ای واسه فروش ندارم..
درود خدا بر تو که حقیقت را بیان کردی شیر مادرت هلالت باشه
دوست من خدابه همه عقل داده که تصمیم بگیرن مجبورن نیستن به حرف این آقاگوش بدهند،،،الان هم بیت یه قرمزبزرگ زدریزش کردبازیه سبز بزرگ بالااومدوبایدیه قرمزبزرگ بزنه وریزش شدیدکنه ،،،حالااینجاست که سردوراهی گیرکردن درحالت عادی بایدریزش کنه اگه ریزش نکنه هم احتمال داره بر75تا80هزار،،،،،حالابایدببینیم چه اتفاقی میفته
مرد حسابی چه حسادتی ؟ چون دوج داری و اون داره تعریف میکنه ؛ تو خوشت میاد ؟
چرا همش طرفدار نظراتی هستید که به نفعتون هست ؟
بیت اگر به ۵۵ برسه که صد درصد هم میرسه ؛ دوج دوباره برمیگره رو ۶ سنت. دیگه چی ازش میمونه ؟