واقعا من هنگ کردم تو حجم معاملات روزانه جز شش تای اولی ، از زمان اصلاحت هم گذشته ،چند ماه هم رشد نکردی ،تو این سه ماه تو صد تای اول ارز ها اونی که رشد نکرده تویی،دلامصب برو بالا دیگه ،دیگه چی میخوای لگن ،من دیروز از ۳۴ تومن ، ۵ میلیون وینک گرفته بودم اونا رو از ۳۷ دادم رفت به ولله اگه اونا رو نگه میداشتم الان حداقل ۷۰ میلیون تو سود بودم،خستم کردی به ولله ،بار اولی هم که گرفتمت سه ماه آزگار از کل بازار عقب افتادم ،چرا من گرفتمت آخه ،چرااااا
دوست عزیز یکم صبر داشته باش درست میشه میره بالا
من از 70تک تومن سوارش بودم، امروز پیاده شدم
کلی سود داده👌 ولی به تدریج
ایندفعه داره مقاومت میکنه ایشالا میشکنه میره بالا
آن زمان که بالاتر از قیمت اتاق می پرید جلو و قیمت بالا می خرید ، بدون تحلیل و بررسی ، باید هم تو ضرر باشید… برادر من مقاومت 078 را نتونست تثبیت کنه، ریزش کرد… ریزش هم تا سطح 068 نهایت می تونه ادامه پیدا کنه.اونجا حمایت داریم… بیخود بازار گرمی هم نکنید…خود شیرینی عده ای در خرید بالاتر از قیمت جهانی بر اساس تتر باعث ضرر است… بفهمید… رو هوا خرید نزنید
از صرافی ایرانی اقدام کن اسمش رو اینجا بگیم ادمین پیام رو تایید نمیکنه، از گوگل سرچ کن ،ولی دیگه وینک رو نخر حداقل یکی دو ماه قیمتش همین خواهد بود فوقش تا ۵۵ خواهد رفت، الان وینک تو اصلاح و استراحته
سلام وقتتون بخیر از کدوم صرافی خرید میکنید؟
اپر چسبونده فک کنم یاتاقان زدع پشتت شاتونم خراب کرده دیگه ولی راس میگه باس الان ۴تومن میشد