ترس و قیمت شیبا

آقا میثم گل سلام اگه متاهل هستی 2سال مهمان خودم از نظر مسکن اگر هم مجردی انشاالله به جمع متاهل ها بپیوندید 3سال مهمان خودم راجب جزئیات که شاید منطقه 20رو نپسندید به قول شما سواپ میکنم برات من یه واحد آپارتمان دارم مخصوص. زوج های جدید فقط 1سال بصورت کاملا رایگان حتی شارژ خدا اندازه خودم بهم داده سن و سالی هم ازم گذشته بخدا فقط پست های دوستان توی این اپ میخونم یه مقداری هم ترید میکنم سه سالی هم هست توی این بازار هستم این همه تعریف که از شما میشه آدم لذت میبره چون کسی منو نمی‌شناسه اینو عنوان کردم دال بر خود ستایی نباشه توی همین صفحه من در خدمت شما هستم امسال قرارداد جدید دارم این پیشنهاد برای سال آینده میباشد اگه کسی رو هم معرفی بفرمائید در خدمت هستم اگه زنده باشم :rose::rose:

به منم کمک میکنید

ما که مدرک محرمیت نداریم ولی تک پر هستیم هم میشه جزو متاهلا حساب کنید جول و پلاسمون رو از خیابون و‌پارک جمع کنیم؟

زنده باشید ! محبت دارید شما :rose: من کاری نکردم فقط یکم تجربه به اشتراک می زارم !! منم خودم خیلی اوقات اشتباه می کنم تو این بازار پیچیده …

قربونت دل بزرگت برم شاه پسر

شاه داماد بشین حتما چرا که نه بخدا یه واحد بیشتر ندارم اونم فقط یک سال چون اول زندگی هر جوان دغدغه مسکن از سختی ها میباشد امیدوارم که این دغدغه برای همه جوونا از بین بره مشکلات زیاد هست ولی همین یه کار از دستم میاد

اصلآ اینجور نیست گلم خدا نکنه محرومیت داشته باشین انشاالله که همیشه سلامتی داشته باشید دغدغه نداشته باشید♥️

انشاالله حتما،،،،، بخدا یه واحد بیشتر ندارم برا این کار سالی یه عروس داماد ببینی قسمت کی بشه سال بعد