خطاب به کسانی که از منطق ضعیف خودشون صحبت میکنند
شاید از نظر بعضی ها این داستان دیوانگی باشد
اما این دیوانگی چیزی جز حقیقت نیست
وقتی از آینده با شما صحبت میکنم، وقتی از قویترین تحلیل که مبتنی بر FoundBerg هست با شما صحبت میکنم، یک پنجره ای از الان به آیندهی نزدیک رو باز کردم و امکان مشاهده رو براتون امکان پذیر کردم
تحلیل FoundBerg فقط مختص به دوج هست نه ارز دیگه ای
جامع ترین و کامل ترین بیان از مارس و آپریل (از همین حوالی تا اردیبهشت) رو داره
بارها گفتم و بازهم میگم: پله به پله و ریز به ریز این تحلیل درحال اجراست😉
غنیمت بدونید این فرصت رو که این امکان و شانس ایجاد شده که بتونید همچین تحلیلی رو ببینید
همهی هیترها تا اردیبهشت وقتی نتایج رو ببینند کول بارشون رو جمع میکنند و میرند
این یک روند هست
یک روند جامع
یک توضیحی رو نیاز هست بدم تا بیشتر متوجه بشید:
ببینید عزیزان دلم، شاید چند سوال برای شما ایجاد شده باشه که وظیفه میدونم بهشون پاسخ بدم
۱-چرا اگر قرار است دوج پامپ عجیب و غریبش رو انجام بده و سقف رو بشکونه و مارکت کپ ۵۰۰ میلیاردی نصیبش بشه، تا الان خودش این رو انجام نداده؟ چرا نیاز داشته با بیتکوین بالا بره؟
پاسخ: برای صعود دوج نیازمند توجه جامعهی کریپتو و همچنین جامعهی غیر کریپتو هستیم؛ وقتی کسی فقط بیت داشته باشه، فقط اتریوم یا بی ان بی یا … داشته باشه، دوج موقع صعود نمیتونه به موقع توجه اونارو جلب کنه، کسانی که دوج دارند که خب دارند، باید توجه بقیه جلب بشه؛ بنابراین ابتدا باید جرقه صعود به صورت کلی برای بازار بخوره تا توجه جامعهی جهانی جلب بشه، سپس تمرکز بیاد روی دوج
۲-چه کسانی از نظر فاندا مهمترین تاثیر رو روی دوج قراره داشته باشند در این سیکل صعودی در حال حاضر؟
پاسخ: ابتدا شخص ترامپ و سپس ایلان ماسک
خبر های عجیب و غریبی از این دو نفر برای صعود دوج هم به صورت مستقیم هم به صورت غیر مستقیم قراره بیاد
۳-تحلیل FoundBerg چیست؟
پاسخ: این تحلیل مبتنی بر کلیات بازار دوج هست که دید همه جانبه داره و شامل هر نوع بررسی من جمله تکنیکال، فاندامنتال، جامعهی دوج، پیشبینی ها و از همه مهمتر آیندهی قطعی پیشرو رو میشه
۴-چطور مارکت کپ ۵۰۰ میلیاردی رو برای دوج توجیه میکنی که دوج به عدد ۴.۲ دلار برسه؟
پاسخ: همچین مارکت کپی اصلا مارکت کپ عجیب و غریب و غیر ممکن و فضایی ای نیست، چرا؟ چون اگه به حجم معاملات چند شرکت نگاه کنید و برای مثال براتون X و تسلا رو بخوام بیان کنم، عددی بزرگتر از این میشه
وقتی پرداخت و معاملات اینها با دوج انجام بشه، این سرمایه به صورت گردشی روی دوج میاد و این مارکت کپ رو میزنه
دوج یک جامعهی جهانی داره، در دنیا قراره فعالیت منحصر به فرد داشته باشه، همچین رقمی چیز خاصی توی دنیا نیست و رسیدن بهش هم عجیب نیست
۵-دوج رو از چه نظر مطمئن و قدرتمند میدونی؟
پاسخ: دوج از سال ۲۰۱۳ ساخته شده، حدود ۱۱ سال هست که از پیدایشش میگذره، شبیهترین شبکه رو به بیتکوین داره، هر دوی اینها هم مبتنی بر فعالیت دارکوب ساخته شدن، اگه دقت کنید آروم آروم و پله پله خودشو بالا کشید تا همین سه سال پیش، توی این سه سال با هر اتفاقی و هر مصیبتی که رقم خورد برای کریپتو، خودش رو جزو ارزهای برتر حفظ کرد با هر قیمتی!
چون برنامههای مهمی براش تعریف شده
چون قرار بر محو شدن براش تعیین نشده
چون قراره حجم بزرگی از معاملات دنیا رو نصیب خودش کنه
و …
۶-چرا مارس و آپریل؟ چرا روی این دو ماه فوکوس کردی؟
پاسخ: تمامی بررسی ها از هر نظر که به صورت جامع FoundBerg بیان میشه، در ابتدای ماه مارس استارت خورده
این روند قرار نیست روند خسته کننده ای باشه و نتیجه ای که حاصل میکنه در زمان زودی قراره اتفاق بیفته
طبق بررسی های جامع، در نیمهی دوم مارس و آپریل از نظر فاندا عجیبترین خبرها براش میاد، در اوایل آپریل تثبیت خبری رو داریم و رد کردن سقف تاریخی
سوال های زیادی هست که هر کسی میتونه مطرح کنه و بنده پاسخ بدم
هر سوالی بود در ابتدای کامنت اسم اکانت کاربری من رو بنویسید که ببینم و وقتی تعدادی سوال جمع شد، در یک کامنت جواب بدم
در هفتهی بعد بازهم با تاکید بیان میکنم که ۰.۲۸ رو میزنیم
من مسیر رو براتون نشون میدم؛ هرکسی ایمان کافی به FoundBerg و بنده داشت، قدم به قدم با من جلو میاد
منتظر باشید که زمان انتظار دیگر کوتاه است😉