سیو سود و جلوگیری از ضرر

خطاب به کسانی که از منطق ضعیف خودشون صحبت میکنند
شاید از نظر بعضی ها این داستان دیوانگی باشد
اما این دیوانگی چیزی جز حقیقت نیست
وقتی از آینده با شما صحبت میکنم، وقتی از قویترین تحلیل که مبتنی بر FoundBerg هست با شما صحبت میکنم، یک پنجره ای از الان به آینده‌ی نزدیک رو باز کردم و امکان مشاهده رو براتون امکان پذیر کردم
تحلیل FoundBerg فقط مختص به دوج هست نه ارز دیگه ای
جامع ترین و کامل ترین بیان از مارس و آپریل (از همین حوالی تا اردیبهشت) رو داره
بارها گفتم و بازهم میگم: پله به پله و ریز به ریز این تحلیل درحال اجراست😉
غنیمت بدونید این فرصت رو که این امکان و شانس ایجاد شده که بتونید همچین تحلیلی رو ببینید
همه‌ی هیترها تا اردیبهشت وقتی نتایج رو ببینند کول بارشون رو جمع میکنند و میرند‌
این یک روند هست
یک روند جامع
یک توضیحی رو نیاز هست بدم تا بیشتر متوجه بشید:
ببینید عزیزان دلم، شاید چند سوال برای شما ایجاد شده باشه که وظیفه میدونم بهشون پاسخ بدم
۱-چرا اگر قرار است دوج پامپ عجیب و غریبش رو انجام بده و سقف رو بشکونه و مارکت کپ ۵۰۰ میلیاردی نصیبش بشه، تا الان خودش این رو انجام نداده؟ چرا نیاز داشته با بیت‌کوین بالا بره؟
پاسخ: برای صعود دوج نیازمند توجه جامعه‌ی کریپتو و همچنین جامعه‌ی غیر کریپتو هستیم؛ وقتی کسی فقط بیت داشته باشه، فقط اتریوم یا بی ان بی یا … داشته باشه، دوج موقع صعود نمیتونه به موقع توجه اونارو جلب کنه، کسانی که دوج دارند که خب دارند، باید توجه بقیه جلب بشه؛ بنابراین ابتدا باید جرقه صعود به صورت کلی برای بازار بخوره تا توجه جامعه‌ی جهانی جلب بشه، سپس تمرکز بیاد روی دوج
۲-چه کسانی از نظر فاندا مهم‌ترین تاثیر رو روی دوج قراره داشته باشند در این سیکل صعودی در حال حاضر؟
پاسخ: ابتدا شخص ترامپ و سپس ایلان ماسک
خبر های عجیب و غریبی از این دو نفر برای صعود دوج هم به صورت مستقیم هم به صورت غیر مستقیم قراره بیاد
۳-تحلیل FoundBerg چیست؟
پاسخ: این تحلیل مبتنی بر کلیات بازار دوج هست که دید همه جانبه داره و شامل هر نوع بررسی من جمله تکنیکال، فاندامنتال، جامعه‌ی دوج، پیشبینی ها و از همه مهم‌تر آینده‌ی قطعی پیش‌رو رو میشه
۴-چطور مارکت کپ ۵۰۰ میلیاردی رو برای دوج توجیه میکنی که دوج به عدد ۴.۲ دلار برسه؟
پاسخ: همچین مارکت کپی اصلا مارکت کپ عجیب و غریب و غیر ممکن و فضایی ای نیست، چرا؟ چون اگه به حجم معاملات چند شرکت نگاه کنید و برای مثال براتون X و تسلا رو بخوام بیان کنم، عددی بزرگتر از این میشه
وقتی پرداخت و معاملات اینها با دوج انجام بشه، این سرمایه به صورت گردشی روی دوج میاد و این مارکت کپ رو میزنه
دوج یک جامعه‌ی جهانی داره، در دنیا قراره فعالیت منحصر به فرد داشته باشه، همچین رقمی چیز خاصی توی دنیا نیست و رسیدن بهش هم عجیب نیست
۵-دوج رو از چه نظر مطمئن و قدرتمند میدونی؟
پاسخ: دوج از سال ۲۰۱۳ ساخته شده، حدود ۱۱ سال هست که از پیدایشش میگذره، شبیه‌ترین شبکه رو به بیت‌کوین داره، هر دوی اینها هم مبتنی بر فعالیت دارک‌وب ساخته شدن، اگه دقت کنید آروم آروم و پله پله خودشو بالا کشید تا همین سه سال پیش، توی این سه سال با هر اتفاقی و هر مصیبتی که رقم خورد برای کریپتو، خودش رو جزو ارزهای برتر حفظ کرد با هر قیمتی!
چون برنامه‌های مهمی براش تعریف شده
چون قرار بر محو شدن براش تعیین نشده
چون‌ قراره حجم بزرگی از معاملات دنیا رو نصیب خودش کنه
و …
۶-چرا مارس و آپریل؟ چرا روی این دو ماه فوکوس کردی؟
پاسخ: تمامی بررسی ها از هر نظر که به صورت جامع FoundBerg بیان میشه، در ابتدای ماه مارس استارت خورده
این روند قرار نیست روند خسته کننده ای باشه و نتیجه ای که حاصل میکنه در زمان زودی قراره اتفاق بیفته
طبق بررسی های جامع، در نیمه‌ی دوم مارس و آپریل از نظر فاندا عجیب‌ترین خبرها براش میاد، در اوایل آپریل تثبیت خبری رو داریم و رد کردن سقف تاریخی

سوال های زیادی هست که هر کسی میتونه مطرح کنه و بنده پاسخ بدم
هر سوالی بود در ابتدای کامنت اسم اکانت کاربری من رو بنویسید که ببینم و وقتی تعدادی سوال جمع شد، در یک کامنت جواب بدم
در هفته‌ی بعد بازهم با تاکید بیان میکنم که ۰.۲۸ رو میزنیم
من مسیر رو براتون نشون میدم؛ هرکسی ایمان کافی به FoundBerg و بنده داشت، قدم به قدم با من جلو میاد

منتظر باشید که زمان انتظار دیگر کوتاه است😉

خخخ پس فاند برگ یعنی خیالاتت اونایی ک با این خیالات خرید کنن حقشون برن تو ضرر من ک گزارش تمام

همینجا قول بده اگه هفته بعد این چیزی که گفتی جواب نداد بیای اینجا از همه عذرخواهی کنی و بری از اینجا.
این بازار هیچ چیزش قطعی نیست.شاید ایلان ماسک الان افتاد و مرد و این ارز نابود شد،چرا اینقدر قاطع حرف میزنی؟میدونی اگه یه نفر به حرف شما بخره و ضرر کنه چی میشه؟این بازار هیچ قطعیتی نداره و بالا و پایین زیاد داره و این روشی که شما میگی اعتباری نداره و هیچ تحلیلی نمیتونه قاطعانه آینده رو نشون بده.یک تحلیلگر آینده بازار را پیش بینی میکند و از احتمال حرف میزند.شما پیش گویی میکنید و این کار یک تحلیلگر نیست.

:+1:انشاالله تحلیلت درست دربیاکه سربلندبشید

شما گفتید از طرف ترامپ و ایلان قراره خبر های عجیب و غریبی مستقیم و غیر مستقیم بیاد.اینو از کجا خبر دارید

Found brg چیست
لطفا پاسخ بدید

عزیز جان دمت گرم سیکنالاب قوی ای میدی ولی ای وند فاند برگ شما که خودت ساختی همون روندیه که تحلیل تکنیکال با تحلیل فاندامنتال قاطی میشه که یک چیز خیلی خفنی میشه مثال شما به تحلیل تکنیکال خود همیشه مطمعنی ولی برای تاییدیه ی آخر یک شکی دار که میشه اونو با تحلیل فاندامنتال رفعش کنی این تحلیل ساختگیه شمارو میشه برای تمام ارز ها استفاده کرد بر تحلیل پرایس اکشن که خودم دارم کار میکنم بنده طبق تحلیل خودم برای اینکه بتونه 28 سنت رو بزنه باید 21 سنت رو باقدرت بشکنه وگرنه اصلا امکان نداره که بر 28 سنت بره اگر تونست محدوده 21 سنت تا 22 سنت با دوتا کندل با بادی های بزرگ بشکنه اونوقت میشه گفت خیلی ساده میتونه تا 28 سنت بره ولی اگه نتونه این کارو کنه باید دیگه خروج بزنیم
نکته دوم دوج در صورتی میتونه مثل باخوردن 21 سنت رو بزنه که بیت بالا70 بره و خودشو تثبیت بده که این چیز غیر عادی ای نسیت و من خدم هم مثل شما به دوج ایمان دارم و ایشالله سود بده و دل همرو شاد کن
نکته سوم این بازار بازاری نیست که بخوای زمان دقیق و قیمت آن را بگویی به عنوان کسی که چند سالی در این بازار هست و کلی دوره و آموزش دیده دارم میگم در این بازار هیچ زمان دقیقی وجود ندارد و قیمت پیش‌بینی هم در یک محدوده است ن قیمت دقیق مثلا از 26 سنت تا 28 سنت میشه گفت یک محدودست و
نکته چهارم به هیچ عنوان روی نظر من ترید نکنید و چیزی رو نخرید یا بفروشید با تمام عزیزان هستم همانطور که میدانید 95 درصد در این بازار شکست می‌خورند و اگر می‌خواهید شکست نخورید نباید از کانال های سیگنال یا کسانی که سیگنال میدهند خیلی گوش کنید بلکه باید برید یک دوره آموزش خوب خریداری کنید انشالله که هم پرسود باشید

داداشی ما اصلا اسم شمارو هم نمیدونیم ولی خدایی ناکرده خدایی ناکرده اینحرفهای خوب شما درباره این سگ باعث بشه ما تو این بازار آشفته و گرونی از بین بریم ممنونیم

فاند برگ نه خیالات یا توهمات این بهتر بود

با ترامپ و ایلان عرق سگی میخوره تو مستی بهش گفتن

دوست عزیز این روشی که شما باهاش چارت رو تحلیل میکنید اعتباری نداره .البته تحلیلگر آینده بازار رو پیش بینی میکنه اما شما مثل پیش گو ها رفتار میکنید و با روش من دراوردیتون یه عده رو گمراه میکنید.انشالله که اینده بازار مثبت باشه اما هیچ وقت شما حق ندارید قاطعانه درمورد این بازار صحبت کنید که اگه این طور رفتار کنید قطعا اماتور هستید.هیچ تحلیلی قطعیت نداره و کل بازار و ترید بر اساس احتمال هست.تارگتی که شما اعلام میکنید بسیار دور از قیمت فعلی هست بدون هیچ منطقی این قیمت رو میگید.اول بزارید همین مقاوت هایی که پیش رو داره رو برداره بعد تارگت های فضایی بدید.

با این حساب اصلا خدا جهان آفرینش را خلق کرد بخاطر دوج کویین:joy::joy:

ممنون از حرفهای قشنگتون

سلام دوست عزیز خیلی ممنون‌که انقدر جامعه جواب دادی و رفتی تحقیق کردی و برسی کردی حتی اگه به این عدد نرسه شما کار خودتو کردی و خسته نباشید لازم نیست که بخواهی به همه بفهمانی زمان همه چیز روشن میکنه و نظر من باشما یکی هست هر کسی هم با نظر ایشان مخالف تحلیل بزاره و آدم ها شور دارند و تصمیم میگیرند