تجربه از دست دادن سود

شیبا رو هیچ احدی نگاه نمی کرد از روی هفت رسید به چهل ..

میلو رو کسی نگاه نمی کرد از روی پنج رسید به 80

په په سبز رو کسی نگاه نمی کرد رسید به هشتاد

فلوکی از 13 رسید به 150 یعنی تقریبا هزار درصد..

لونا کلاسیک هم از روی 12 تا 24 بازی می کنه ..

تف بهت ک من چقدر بهت امید داشتم ..

فروختم ت رفت به درد نخور..
حیف این همه پیگیری های من واسه این ارز

بهترین کار رو کردی برو شیبا بخر

منم دارم نا امید میشم

واقعا حال بهم زن شده

بابا اعصاب خوردی نمیخواد که مگه با ارز ازدواج کردی مگه بهت خیانت کرده:joy::joy:شکر خدا دانش و منطق داری دیدی اون ارز خوب نیست میتونی عوضش کتی دیگه این همه شکایت چیه لوناک صداتو نمیشنوه جانم

اصل کاری بونک یادت رفت میم کوین سولانا بگم باورت نمیشه حدود یک ملیارد عدد از بونک رو تو قیمت 0,00000063فروختم به لونا اضافه کردم اگه اون یک ملیارد بونکو نگه داشته بودم الان با نرخ بونک ۰.۰۰۰۰۳۰ پولم میشد 30 هزار دلاربه تمن میشد یک ملیاردو هشصد ولی فروختم لونا رو تو قیمت 0,0001248 خریدم باور نداری میتونم از تاریخچه معاملات تو کوینکس عکس بدم :sweat_smile: در این حد تباه کردم خودمو الان لونا کلاسیک کی میتونه این همه سودو بده قطعا هیچ وقت نمیتونه

نه دیگه نشد ..
وقتی چند ماه روش خوابیدی..
همه ارز ها رشد های تاریخی شون رو زدن چی بگیری هر ارزی بگیری دیگه سود خوب ش رو داده

واقعا حق داری یکیش همین ارز میرو رو همین شبکه ترا هم هست مگه یه دفعه تقریباً هزار درصد نداد اونوقت این لوناک با این همه هولدر و حجم 1 میلیارد دلار اصلا تکون نخورد صدرصد دست های هست پشت پرده نمیزارن بر بالا حالا چرا نمی‌دونم

بفروش خلاص کن خودت و ماها رو

ریپل سود داده یا ترون یا هر ارز دیگه ای؟ شیبا بعد 2 سال 300 درصد سود داد مگه همین لوناک پارسال 600 درصد سود نداد چند تا شت کوین سود دادن دیگه.. اینو بدون داداشم تو این بازار باید زرنگ و بدون طمع باید باشی و همچینین پول زیاد باشه اقا ما انتظار داریم با 200 دلار میلیاردر بشیم رویای خودمه ها ولی بهش نمی رسیم