من ۱۵روز پیش ۱۱۰میلیون پپه داشتم که همه رو تو ۷۰ فروختم اگه همون جا که داشتم میفروختم یه ساعت قبلش یکیو میزدم یا دزدی میکردم و میرفتم زندان یا میرفتم تو کما الان ۷۲۰میلیون پول داشتم دارم دغ میکنم کاش ریاضیم ضعیف بود همش حساب کتاب نمیکردم:pensive_face:
خدا نابود کنه کسانی رو که میان هوا و ولع میندازن و ترس تو دل مردم میندازن!ایسالا که جز شر و کثیفی و فقر چیزی نسیبشون نشه
من رو شیبا اینجوری شدم غصه نخور تنها نیستی
آکیتا و any inu بخر شک نکن بیشتر رشد میکنن..
اینقد سخت نگیر روزی دست خداست هر موقع ک صلاح بدونه خودش میده از جایی ک روح تو هم خبر ندارد. یا علی
انقدر از این موقعیت ها تو این بازار هست ،ناراحت نباشید باز پیش میاد همچین موقعیتی تازه اول بولران هاوینگه….
داداش کام دعون پول برمیگرده فقط صبر میخاد یه ارز درس حسابی بخر چن ماه نگه دار درست میشه
اشکال نداره داداش منم ضرر کردم فدای سرت آموزش ببین
ازین فرصتها توی این بازار فراوونه. فقط صبر داشته باشید اینبار. تا مثل من کامل زمیننخورید. منبعد از هربار باخت،عجول تر از قبل رفتمتو بازی. و هربار باخت سنگینتر دادم.و کااامل تا ریال اخرم باختم و بیچاره شدم😭. خدا براتوننیاره. صبور باشید انشاله دلتون شاد میشه
دقیقا همین اتفاق برای من در WIF افتاد و اگه داشتمش ميلياردر بودم اما از بس دودوتا چارتا کردم گفتم دیگه خیلیی شته وای، با ضرر فروختم و بعد بوم رفت بالا جوری که نمیتونم ببینمش
نمیدونم چرا عدالت روی کره زمین نیست همه چیز مطابق پول و شانسه. و این پول و ثروت زمین به عدالت تقسیم نمیشه.چند نفر راس هرم سود و زیان بقیه رو تعیین میکنن.هرچقدر هم علم و دانشش داشته باشی نمیتونی پیشبینی کنی سه روز دیگه مثلا ده تا نهنگ میخوان ارز بفروشن و پول بقیه رو هورت بکشن و برن.