دفاع از فاندبرگ و سوالات

در هرصورت من دشمنی با اقای فاندبرگ ندارم که
امیدوارم این اقا رو سفید بین همه بشه و یه اخیش حسابی بگه ک حرفش به عمل اومد …
و مردم هم پولدار بشن با دوج ۴ دلاری
در غیر این صورت حواسش به کارما باشه .

خودتون تصمیم بگیرید چیکار کنید

با حرف اون رامین مسخره ک همش میگه قمار وفلان نفروشید که این یه ادم بیچاره و بدبخت به چند قرون پول حقوق ثابت راضی هست …
حرف اون اقای فاند برگ هم گوش ندید ک میگه ۴ دلار

من نمیگم حرفش درسته یا ن چون هیچی غیرممکن نیست

فقط و فقط خودتون تصمیم بگیرید چیکارکنید ک بعدها از خودتون ناراحت بشید ن از بندازید گردن یکی دیگه

با ارزوی موفقیت و سود زیاد برای همه عزیزان :rose:

از فاندبرگ بی ادب تر خود تویی مسخره هم خودتی . از کجا میدونی من حقوق ثابت دارم؟؟ اصلا منو میشناسی که قضاوت میکنی؟؟ چرا چون اون چیزی که مد نظرته رو نمیگم پس مسخره ام؟؟ من همیشه واقعیتو گفتم . کریپتو قماره دیگه مگه غیر اینه؟؟ اگه قمار نیست این همه هم وطن من تو که اینجا هستن چرا همشون توی ضررن؟؟ چرا؟؟ چون قماره . بازار سالم بازاری هست که هر کس به نسبت پولی که گذاشته سود منطقی بگیره نه اینکه جیب 95 درصد رو بزنن روی 5 درصد بقیه پخش کنن مابقی رو هم بکشن بالا . منتهی شما شعور درک این چیزها رو نداری . جای بسیار درده .

اونقدر احمق و کودن هستی که وقتی مخالف یک چیزی هستی بازم اینجایی
اونقدر بیکار و الاف هستی که وقتت رو اینجا پای چیزی ک قبول نداری صرف میکنی

من گفتم حقوق ثابت اشتباه گفتم راست میگی … چون اگر حقوق ثابت بگیر هم بودی بازم وقت الافی تو اینجا رو نداشتی

تو حقوق ثابت هم نمیگری با یارانه بخور نمیر زندگی میکنی

وقتی علم و سواد نداشته باشی بیای اینجا همین میشه پولت رو از دست ک میدی هیچ اینقدر هم میریزی بهم که مشنگ میشی و مغز تک سلولیت هم از دست میدی مثل الانت .

خیلی حالت بده ، در اولین فرصت پول یارانه ات جمع کن و یک سر به روان درمانگر بزن بلکه خوب شدی !

رامین جان عزیز کرپتد هیچوقت قمار نیست و نخواهد بود اون 95 درصدی که قمار میکنن هیچ سوادی در آن ندارند مگر. می‌شود شما بودن داشتن حتی یکم سواد دکتری بری. بشی دکتر مغز و اعصاب خیر اصلا امکان نداره ترید هم همینه تا وقتی که هیچی حالیت نمیشه قطعا شما بازنده ای اما اگر یکم… گشادتو جمع کنی بری بشینی آموزش درست حسابی ببینی میشی اون 5درصد برنده نه 95 درصد بازنده اگر شما هم بدت میاد باید این برنامه رو پاک کنی بری با کار خودت برسی و سم پاشی نکنی

رامین ۷ سنتی قماره خوب تو که قمار باز نیستی درتو بذار برو تو سگدونی خودت جیره مواجبتو بگیر اینجا سم پاشی نکن.

دوستان هرموقع به سقف قبلیش رسید به اندازه ی اصل سرمایتون خروج بزنید
با سود پولتون تا جایی ک خواستید ریسک کنید
اینطوری در بد ترین حالت اگه دوج های باقی مونده رو حتی روی یک سنت هم بفروشید همش سود خالصه

سلام جناب رامین، وقتتون بخیر. این صحبتی که شما فرمودید درمورد بازارهای مالی صدق نمیکنه، قمارخونه جایی هست که درصد برد و باخت ۵۰ ۵۰ هست و از قبل نمی‌شه برنده رو پیش‌بینی کرد. اما اینجا با قمارخونه فرق داره، اینجا شما باید مهارت داشته باشید، تخصص داشته باشید، روان‌شناسی بازار بلد باشید، مدیریت سرمایه بلد باشید و بتونید هیجانات و احساساتتون رو کنترل کنید، اونوقت هست که می‌تونید سود‌های معقولی داشته باشید. کلا هرجایی که شما بخواید سرمایه گذاری کنید، همینطوره، فرقی هم نداره کجا باشه. شما وقتی بخواید یه مغازه هم باز کنید، باید اول خیلی چیزا رو در نظر بگیرید، وگرنه خیلی زود ورشکست می‌شید.
در مورد این مطلب که فرمودید باید هرکسی نسبت به سرمایه‌ای که میذاره، سود ببره، خیر اینطور نیست، اونجا بانک هست که به شما تضمین می‌دن در سال یه سود مشخصی نسبت به پولی که می‌ذارید بهتون تعلق می‌گیره، بازارهای مالی هیچ‌کدوم بانک نیستن، نه بورس ایران، نه فارکس نه کریپتو. بهتره دیدتون رو نسبت به بازارهای مالی تغییر بدید دوست عزیز.
موفق و پیروز باشید.