ایلان ماسک و تبلیغ بیبی دوج

یعنی اگه ای بی بی دوج 1 سنت بشه نمیفروشمش 1 دلار بشه نمیفروشم حتی 100 دلار بهشه هم نمیفروشمشه بی بی دوج طلایه فقط زمانی ایفروشمش که بشه 1000 دلار ، باید 8 تا صفر حذف کنه وگرنه هیچ رقمه نمیفروشمه ، بی بی دوج تا 1000 دلار نشده نفروشینه ، قدر بی بی دوجاتونه بدونینه اسیر سمپاشا نشینه

به اعصابت مسلسل باش داداش باشه بهش میگیم

یه کم از اون متاع ناب اریایی که میزنی قربون دستت به ما هم بده نیاز داریم به همچین روحیه ایی

داداش چی براخودت میگی ۸تاصفرکم کنه تازه میشه۱تومن یعنی۱۰ریال ناقابل اول فکرکن بعدحرف بزن

تور بوات ری چقد چنه مفت زنی اخه1000دلاریعنی چه چل بیدی ایخندن بهت کر چل

این قیمتی روکه توگفتی شایدصدسال دیگه اتفاق بیوفته،اون موقع هم دیگه زنده نیستیم بایدواسه نوه هامون ونبیره هامون این ارز رو ارث بزاریمش:laughing::laughing:

پس بزار واسه نوادگان چون این ارقامو نمیبینی

داداش تورو خدا شماره کاسبت بده خیلی حلال خوره خخخخخخ

ها ایک گفتی یعنی چه بوهاااااااا

دوست عزیز شما برو بیشتر مطالعه کن مثل هندی تصمیم نگیر

نه دوست عزیز اگه ۸ تا صفر کم بشه میشه یک دلار نه یک تومن عزیز

مهندس دوج کوین با اون این سقف های تورو نزده هنوز این بیاد بزنه

خدای نکرده کسی به لر بودنت دیسلایک نداده بلکه به نظرات بی پایه و اساس و دلقک گونت دیسلایک دادن وقتی با افتخار میگی لر هستی که یه تحلیل درست یا یه خبر با منبع اصلی ارائه بدی نه این چرت و پرت ها

حاجی من منتظر 10 هستم تو میگی 100دلار :grimacing:تا آنموقع روز قیامت میرسه :sweat_smile::folded_hands:t2:

حاجی من منتظر 10 تومان هستم تو میگی 100دلار :grimacing:تا آنموقع روز قیامت میرسه :sweat_smile::folded_hands:t2: