الهی شکر. الهی شکر. هر کس دور و برش آدمهای ضعیفی هست یک کمکی بکنه شب عیده. دل اونهام شاد شه به برکت شادی اونا. خدای بزرگ. دل مارو شادکنه. انشالله. 500
من دور و برم یک آدم ضعیف هست.الان چون کسی منو نمیشناسه میگم پانزده ساله که کمک مالیش میکنم.شما فرمودی کمک کنید بسیار حرف خوبی زدی.بخدا قسم از وقتی که کمک این بنده خدا میکنم از در و دیوار از آسمون پول میاد برام.تو این وضع بد اقتصادی خونه ویلایی ساختم بدون کمک گرفتن از هیچکس.ده سال قبل موجودی بانکیم صفر بود.پس انداز نداشتم.به برکت کمک به فقیر واقعا پولدار شدم.ماشین خریدم زمین بهترین جا خریدم خونه هم تکمیله.آخراشه دیگه به یک فقیر تو خانواده و فامیل و آشنا کمک دائمی بکنید
کمک با پول ارز دیجیتال؟
متاسفانه این بازار نه براش مهمه کی ارجحیت داره برای بدست آووردن پول و نه کی محتاجش هست و کی حتی از پول زیاد اومده پولشا آتیش بزنه،
خدائی ام درکار نیس.
متاسفانه این بازار مثله همه بازارهای دیگه نه براش مهمه که کی محتاج به پول یا کی اومده بخاطر پول زیاد یه قماری کنه،
راستی، خدائی ام درکار نیس.
متاسفانه این بازار مثله همه بازارهای دیگه نه براش مهمه که کی محتاج به پول یا کی اومده بخاطر پول زیاد یه قماری کنه،
واقعاً بطور طبیعی منطقی بودن سخته.
اینجا مسجد یا تکیه نیس این مزخرفاتتو ببر همونجاها بگو خوب اینجا جای چرت وپرتای مذهبیت نیس
سلام
فقیر شما خیلی تاثیر گذار بوده خانم
لطفا معرفی کنید ما هم به اون کمک کنیم
دعای گیرایی داره
و اینکه جسارتا مجردین؟
من میشناسمتون
ریا شد😂