همه شواهدنشان میده،میخوادپروازبزرگ انجام بده،مقاومت اول۸۲،۹۱،۱۰۲،وحمایت بزرگ درمحدوده۸۰الی ۹۰،چون قبلا کف سازی ۱۰۰درصدی انجام گرفته،نظرشخصی است
سپاس فراوان امشب؟
چرا انقد دوست دارین چند نفر دیگرم باخودتون بکشین تو این باتلاق
چقد دوستدارین یکی الکی بیاد بگه پامپه خیلی خوشین با حرفای من دراوردی🤣
داداش مگه یک ارز چندبار میتونه پامپ کنه
حسین جان توکن های جدیدمثل توکنهای ۵سال پیش نیستن،چون ATHآنهابسیارپایین است،ورشدی نکردن،براهمینه نهنگها ،شوق بیشتری برایرمایه گذاری دارن،پپه۲ توهمین ۱۰روزنگاه نمودارکن ۳بارپامپ شد،از۷۶الی۱۰۵از۷۳الی۹۳و،،،،،درمدت ۸ماه حداقل من تو۶تاپامپ سبگ وسنگین حضورداشتم،درکل نمودارچارت 1Wدرحال تکمیل کندل هفتگی است،ودائم بازیگر باکندلهای رفت وبرگشت داره نوسان وپیاده میکنه ،اگرمیخواست بریزه ۳روزپیش حمایت ۶۱رغازدست میداد،من ایمان دارم کندل هفتگی با کندل مثبت والگوی صعودی بسته میشه،وتا۱۰۳۸۰۰راهت حرکت میکنه ،وتارگتهای جدید،نمایان خواهدشد،محدوده۷۰ب۸ترین منطقه خرید است،من چند مرحله اضاف کردم،دوتا نهنگ درارز کاملا فعال وبیدارهستن،روی مقاومتها وحمایتها کاملا تاثیرگذارن،درنهایت دوستان دسته فنجان به بالاشکسته خواهدشد،من صبورم،تا۵۰۰درصدنگیرم ،آروم نمیگیرم،،،نظر شخصی,تصمیم خودتون
اصلا معلومه ،چته،بابا دستخوش بخودت بیا،چرامیخواهی ،انتقام بگیری،ازمن،زشته بخداخودت مقصری بروکلاس درس ومعرفت،وانسانیت یادبگیر،همش میگی نخرید،بدبخت میشین،ریزش کرد،زنم طلاق گرفت،خانه ام اومدروسرم،اخه دلقک که همه دارن دیس لایکت میکنن،توازرو نمیری،بازبااسم دیگه واردشو،مثلا چی میشه،بازشکست میخوری توالان توالگوی نزولی قرارداری ومرتب ریزش میکنی،برعکسش پپه۲ ودوستان گلم ،امیدوارترغزهمیشه هستیم به کوری چشم حسودها درچندروزآتی پروازپپه۲برتمام صرافیها به تصویرکشیده خواهدشد،،،،بروبمیر