توصیه: کیف پول تراست ولت

یه چیز تو تراس والت نگه ندارین بیت کویین و بیارین صرافی ایرانی خوب تو کیف پولش تراس دیدی قاطی کرد بالا نیومد خارجیه دیگه دیدین پولا رفت رو هوا صرافی معتبر ایرانی

اشتباه میکنی داداش تراست ولت از هر صرافی که فکرش رو مکنی امن تر و مطمئن تر هست .
در مورد کیف پول غیر حضانتی نشنیدی تا الان .
بزار برات یه توضیح کوتا بدم که تمام این کیف پولها غیر حضانتی هستند یعنی کلید واژه دست خودت هست
(و البته در اصل کسی مه اون کلمات بازیابی رو داره)
در اصل کیف پول مثل یه نمایشگر عمل میکنه و در اصل دارایی شما بر روی اون ۱۲ کلمه ذخیره شده (کلمات بازیابی تراست ولت رو بر روی کیف پولهای غیر حضانتی دیگه ریکاوری کن مثل سیف پال ،متاماسک ، یا بیت کیپ و یا هر ولت دیگه ای ) ان وقت خواهی دید که تمام دارای شما در اون کیف پولها هم نمایش داده میشه .
پس لطفاً اطلاعات غلط ندید که این ولت ها امن نیستند که شما دارید میگید که دارایی خود را از یک کیف پول غیر متمرکز واریز کنیم به یک کیف پول صرافی متمرکز تا اون صرافی صاحب دارایی شما بشود عجیبه چه پیشنهادی واقعا تا الان چند تا صرافی جمع کردن با دارایی مردم زدن به چاک .
کلام پایانی دوستان عزیز کلمات باز یابی رو بر روی چند برگ کاغذ بنویسید و در چند جا مخفی کنید من هم بر روی کاغذ ذخیره کردم هم عکس گرفتم انداختم روی فلش هم در فایل pdf ذخیره کردم شاید وسواسی باشم ولی دارایی زندگیم هست.