انتقاد از یک توکن

حکایت توکن ما دقیقا ضرب المثل چاه مکن بهر کسی اول خودت بعد کسی اومدیم توکن های دیگه رو کوبیدیم که بدون برنامن و پروژه ندارن و نمیدونم از این حرفا قیمت توکن هایی که کوبیدیم کاو و پیت بول و بیبی دوج و شیبا و فلوکی و و و الان اونا کجان ما کجاییم واقعا نوش جون هولدراشون ما اشتباه کردیم تعصب الکی رو یه توکن بی نام و نشون داشتیم بنده خودت هولدر رت واقعا عذرخواهی میکنم از تمام جوامع دیگه که به ناحق اومدیم ارزشون رو کوبیدیم به قول معروف برای جوانه زدن سنگ هم جلو روت باشه مسیرت رو پیدا میکنی و جوانه میزنی ما با تبلیغات ادمینای رت و دارو دستشون که لوکاس هم جز خودشونه و اصلا آمریکایی و نمیدونم مقیم آمریکا خیال بافی بیش نیست و ما باختیم واقعا میتونستیم با سودی که از ارزهای دیگه میتونیم بگیریم دوباره بیاییم رت بخریم و فرصت ها رو نسوزونیم امیدوارم تیم این پیام منو ببینه و اگه شرم کنن که نمیکنن به فکر راه حل باشن و قیمت رو افزایش بدن حالا با لیست شدن تو صرافی تاپ و معتبر نه فقط گفتار درمانی نه مسابقه نه دروغ نه حرف مفت و پر حاشیه سرتون سلامت شب و روزگار خوش…

تو همون زمان هم که تو گروه بودب فقط ایه یاس میخوندی و ابرادهای بنی اسرایلی میگرفتی از راه نرسیده میخاستی ملیارد بشی ، نه جوون اینطوری هم نیس اشتباه خودت بوده که از ین شاخه به اون شاخه پریدی . ارزهایی هم که اسم بردی همشون خوب بودن و هستند پس خودت مقصری که طمع کردی.
من خودم منتقد بعضی از کارای تیم رت هستم اما بازم میمونم .

بنده خدا اینا همشون مغز پریودی هستن بجز ادعا و دروغ هیچی بلد نیستن وگرنه حال روز این آشغال توکن این نبود.