خطاب به AE4O7E
اکانت و صورت من کریحه یا تو که حتی عرضه نداری حداقل اسم خودتو بزاری فاندپشم؟؟ من اسمم رامینه فامیلیم اسلامیه هست متولد 1362 هستم بچه تبریزم و کار تعمیرات لب تاب و خدمات کامپیوتری انجام میدم . مغازه دارم . تو هویتت چیه؟؟؟
هزار بار ازت پرسیدن فاند برگ چیه جواب ندادی من جواب میدم تا همه بدونن . آقا فاندبرگ هیچ شخصی موجود در جهان نیست فاند برگ خود این شخصه . اسم تحلیل های مسخره شم فاندبرگه اسم خودشم که شرف نداره بگه.
و اما هزار بار این جماعت ساده ازت پرسیدن شمارتو بده در کمال وقاحت جواب دادی عزیزان دلم در راه ساختن پل ارتباطی با شما هستم . مگه میخوای موشک بسازی؟؟ چرا هویتت مخفیه؟؟ چرا حتی از گفتن اسمتم وحشت داری؟؟
اینارو جواب بده تا بریم سراغ تحلیل های چرت و پرتت مشتتو باز کنم .
عقب مونده از کامنت من تقلید نکن من گفنه بودم مگ میخوای موشک بسازی
یعنی ی چیزی هم بلد نیستی از خودت دربیاری باید تقلید کنی
من فکر نمی کنم تو کار و زندگی داشته باشی. تو ترید هم موفق نیستی . چون اگر موفق بودی الان صبح تا شب اینجا تومار نمینوشتی. پس خموش باش . نه تو درست می گی نه اونی که باهاش داری کل کل میکنی. مرسی اه
چرت وپرت تویی مزخف بی مصرف بی سوادباتحلیلای بیخودت ازمردم کلی سرمایه گرفتی فعلاکه ماداریم بااین آقابه اوج میرسیم وتوبیچاره ی بی شرف توهفت سنتت گیرکردی همین الان بیشترازدویست درصدازقیمتهای بی مغزتورفته بالاترای کاش گورتوبراهمیشه گم کنی بی خاصیت پرروخدالعنتت کنه قبلاهم گفتم بخاطرتوروانی واصراربی حدد1300دوجم به فنارفت میدونی 1300تا11هزارتومن به قیمت الان دوج چقدمیشه شایدبرای توپولی نباشه ولی برای ماهست خداازت نگذره جواب مردمواون دنبابایدبدی ذهن همه وعوض کردی وهمه روبدبین کردی من فهمیدم وشانسی جلوضررموگرفتم د بی خاصیت پرروی منفور درتوببندوکم ویزویزکن شرم کن شرم کن چقد دیگه بایددوج بره بالاتابگی غلط کردم اشتباه تحلیل کردم زپرتی …ادمین جان مادرت تاییدکن تابفهمه ملت چقددلشون ازش پره
اول از همه وقتی میخوای من رو خطاب کنی، یه آقا هم پشت اسمم بیار که دهنت عادت کنه
دوم هم اینکه انقدری ذهن فقیری داری و کل زندگیت یارانهای هست که هیچ قدرت فهم و تحلیل از هیچ بازاری رو نداری
اول از همه به سوال مهمی که ازت پرسیده شده جواب بده، بعد بیا با چرت و پرت و حرف مفت زدن و بی ادبی دهن باز کن
با چه رویی به خودت اجازه میدی اینجا کامنت بذاری و باعث آزار و اذیت اون عده ای که متاسفانه متاسفانه به حرف توی بی سواد گوش کردن بشی؟
به شدت رفتار وقیحانه ای داری
کسی تورو مجبور نکرده تو این بازار باشی
سرمایه دوزاریت رو جمع کن و بکش بیرون بچه ۷ سانتی از این بازار
برو در آرزوهای بی پایهی بچگیت زندگی کن
وقتی قدرتی برای تحلیل نداری، سعی در تخریب کسی که مو به مو تحلیل هاش داره جلو میره نداشته باش
چون فقط خودت رو داری کوچک تر و بدبخت تر میکنی
من هم خودم میدونم که چطوری با عزیزانی که نیازمند ارتباط با من هستند، ارتباط برقرار کنم
علت اینکه هم که گفتم درحال ساخت پل ارتباطی هستم این هست مثل شخص تو علاف و بیکار نیستم و وقت سر خاروندن ندارم که هی بیام به این و اون گیر بدم و سرم توی کار و فعالیت و تحلیل های خودمه
دیگه بیشتر از این جوابت رو نمیدم چون باعث میشه شخصیتم در جواب دادن به تو ارزشش خدشه دار شه
جمع کن برو که اینجا جای شخصی مثل تو نیست
این یارو همون بهنام کچله دو سال پیش دوج ۴۰ سنت بود وعده ۲ دلاری میداد یه شماره موبایلم داده بود که یه عدد کم داشت خیلیارو بیچاره کردو ناپدید شد از عوامل صرافیهاست
شما دو تا هم نمودید مارو با این بحثاتون
واقعا براتون متاسفم، چرا اینقدر نسبت به اینگونه مسائل حساس شدید ، چرا کمی صبر نمیکنید. این آدم که غیب گو نیست ، اگه تارگت هایی که داده غلط از آب دراومد خودش دیگه توی این صفحات نمیاد .
بعدش هم من قبلا هم گفتم برای اونایی که دوج دارند غیر از صبر کردن چاره ای نیست وگرنه خیلی هاشون ضرر میکنن. شما هم اگه با این تحلیل ها میخواین دوج بخرین. نخرین و برید پی کارتون ، ما دلمون رو خوش کردیم به این حرفها ، به شما چه ربطی داره مگه .وکیل مردم هستی.
اگه دوج بالا رفت که خدا رو شکر و دم این آقا گرم اگه هم خیلی بالا نرفت چیزی از دست ندادیم ، شنونده باید عاقل باشه و با هر تحلیلی خرید نزنه ، اول تحقیق کنه بعد بخره . والسلام
3 سال پیش فریب حرف های امثال همین فاندبرگ را خوردم و تو 15 16 هزار تومان خرید کردم که هفته بعدش یا دو هفته بعدش یا یکی دو ماه بعدش , دوج بشه 1 دلار و حالا بعد از 3 سال و با رشد زیاد تتر حتی دوج به 12300 تومان هم نرسیده و باز می آن از دوج دلاری و حتی 4 دلاری!!! می گن که هفته بعد می رسه ! دو ماه دیگه می رسه !!! و باز می رسیم به 2 ماه دیگه و دوجی که رشدی نکرده و احتمال زیاد دامپ هم داشته و فاندبرگ و … که دیگه وجود ندارن و رفتن !!! تا با اکانت ها و اسامی دیگه باز بیان و مردم ساده را فریب بدن
من پیشنهاد خرید و فروش نمی دم دوج 1 دلاری را هم کاملا رد نمی کنم اما نوشتم که چه جوری ممکنه به چنین تارگتی برسه
فقط می گم خریدن دوج تو این قیمت ها ریسکه و ممکنه بدجوری بریزه 3 4 ساله پای دوج نشستم 90 درصد حال گرفته 10 درصد حال داده اینو بدونید .
تو ۲۴ ساعته اینجایی کی کار میکنی بدبخت؟
پس که قیمت ذاتی دوج ۷سنته ناموسن دیگه زرنزن چه رویی داری،حالا ازاینجا به بعدشو داشته باش که خیلی بالاترازاین قیمتم میره،حالا میفهمم چرامیگن ۹۵درصدضررمیکنن ۵درصدسود،تادوسه ماه دیگه بادوج هستم اقای هف سنتی عستادبگم بهتره عستاد:joy: