واکنش به تحلیل‌ها

خطاب به AE4O7E
اکانت و صورت من کریحه یا تو که حتی عرضه نداری حداقل اسم خودتو بزاری فاندپشم؟؟
هزار بار ازت پرسیدن فاند برگ چیه جواب ندادی من جواب میدم تا همه بدونن . آقا فاندبرگ هیچ شخصی موجود در جهان نیست فاند برگ خود این شخصه . اسم تحلیل های مسخره شم فاندبرگه اسم خودشم که شرف نداره بگه.
و اما هزار بار این جماعت ساده ازت پرسیدن شمارتو بده در کمال وقاحت جواب دادی عزیزان دلم در راه ساختن پل ارتباطی با شما هستم . مگه میخوای موشک بسازی؟؟ چرا هویتت مخفیه؟؟ چرا حتی از گفتن اسمتم وحشت داری؟؟
اینارو جواب بده تا بریم سراغ تحلیل های چرت و پرتت مشتتو باز کنم .

اینکه بدونی اسمش چیه خیلی مهم نیست مهم اینه که بازار روندش صعودیه و تحلیل نمی‌خواد تو هم که تکلیفش معلومه تا همین یکماه پیش خبر از دوج ۴و ۵سنت می‌دادی حالا بیا تحلیل بده بگو تا هاوکینگ بیت تا کجا می‌تونه قیمت بالا بره

عصبی نشو اون بنده خدا گفت تاهفته بعد صبر کنید یه هفته دندون روجیگر بزا معلوم میشه وقتی ما روشی رونمیشناسیم دلیل برنبودنش نمیشه شاید دانش ما سطح خوبی نداره .

چقدر ادم مریضی هستی،بهت گفتم من هم تو بیبی دوج سه سال پیش به فنا رفتم ولی نمیرم صفحه بیبی دوج سمپاشی.اقا ما متوهم دوجی هستیم ولی بازار ایران۱٪از این بازار نیست که ما توش تاثیری بذاریم.لطفا نظرات تکراری تو برا خودت نگهدار.اگه کسی بخواد کاری بکنه به حرف شما تاحالا نظراتت رو دیده پس برو پی کارت

رامین جان بخر دیگه جا میمونیا ؟:joy::joy::joy: