سلام . همه دنبال تکرار تاریخ شیبا برای شت کوین های کیف پول خودشون هستند . درحالی که هیچ اطلاع و درکی از بازار ندارند . اکثرا هم بیست دلار خرید کردند و امیدوار هستند که 600 میلیون پول به جیب بزنن . عزیز من ، ما میدونیم که پول نداری و فقط میای آرزو میکنی ! کسایی که پول دارند این همه یه شت کوین رو زیر نظر نمیگیرن ! طرف اومده کامنت گذاشته 3هزار دلار خریدم .. بعد ملت هم باور میکنن .. داداش تو نه تنها سه هزار رو نداری ، بلکه 3 دلار رو هم زوری خریدی. اتفاقی اومدم بررسی کنم . ولی دیدم اوضاتون خرابه . اخه یه نگاه به سکه هاش کنین
برین یه اموزشی چیزی ببینین .. سرمایه بیست دلاری خودتون رو به هوس آرزو هاتون به باد ندین.
فعلا نهنگ ها کم کم دارن میان خرید ها رفته بالا ۵ هزار دلار
مگه تو وکیل مردمی که درموردهمه چی به خودت اجازه میدی نظر بدی داری می بینی می ترکه بی بی داری میترکی…بدو برو کوچه ی خودتون جوجو …زیاد اینجا بمونی خورده میشی هیچ خرد میشی…تازه وارد…
از اسمت پیداست خودت هم تازه وارد هستی
خدایش راست میگی
این بازار نیاز به اموزش و دقل بازی نداره همه اون نوسان گیرها تو این ۲ سال اندازه اون هولدری که صبر کرده و تواین دوهفته کلی سود کرده سود نکردن…
این بازار فقط صبر میخواد
ولی مم مطمئنم یه دلار هم از هیچ ارزی نداری ،تو تمام صفحات هستی و فقط و فقط الکی نظر میدی هیچیم حالیت نیست ،برو خدا روزیت رو جای دیگه بده .وقتی میام رو نظرات کاربران حالم از اسم کاربر تازه بهم میخوره
فشار نیار از یه جات میزنه بیرون، آب بریز اون جایی که میسوزه زودتر به نتیجه میرسی،
قشنگ معلومه سوزشش زیاده،
درضمن خود من 1هزار میلیارد واحد از این ارز دارم، فعلا که شده حدود 3600 دلار،بره بالا نوش جونم اگرم بریزه بازم مهم نیست چون خوب این بازار شناختم،
حالا آب بیشتر بریز تا کار دست خودت ندادی،
اینهمه دیسلایکت کردن یعنی گ…بخور
مسخره کردن مردم واسه شما آشغالها شده ی تفریح خاک بر سر اگه میخوای دلسوزی کنی ادبیاتتو درست کن شاید خودت با بیست دلار اومدی خرید زدی ک باورنمیکنی کسی خرید درشت کرده
اینقدر حسادت و بغض و کینه برای چیه از این که هم وطنت شاد هست ناراحتی خودت میگی چند دلار خریدن فقیر هستن خوب چیو از دست میدن برو توبه کن دست از حسادت بردار خجالت بکش.
اقای تحلیلگر تا حالا ۲۰۰ درصد سود داده .
فشار نیار از یه جات میزنه بیرون، آب بریز اون جایی که میسوزه زودتر به نتیجه میرسی،
قشنگ معلومه سوزشش زیاده،
درضمن خود من 1هزار میلیارد واحد از این ارز دارم، فعلا که شده حدود 3600 دلار،بره بالا نوش جونم اگرم بریزه بازم مهم نیست چون خوب این بازار شناختم،
حالا آب بیشتر بریز تا کار دست خودت ندادی،
بابا ایلان ماسک!
الان شارژ رایتلت تموم میشه، مجبوری بری سوپری
سر کوچه تون، دوباره ۵ تومن بخری و اونم به حساب دفتری
اصغر آقا😂
درود کاربر عزیز من حدودا30دلار بونک پارسال خرید کرده بودم اگه صبر میکردم حداقل نه هزار دلار برداشت میکردم ، این بازار پاداش آدمهای صبور هست ، در این بازار هم چیز امکان پذیر هست