عزیزی گفته چون ریپل هنوز به ۰.۷۰ نرسیده پس دوج امکان نداره سقف قبلیش رو ببینه و بره سمت ۴.۲ است
باید خدمت شما عزیز بگم که ربط این دو مورد همان مَثَل ربط … به شقیقه است
اینجوری با کمسوادی و عدم شناخت مسیر درست، دچار اشتباه نشید
دوج به زودی جایگاه ۶ در ارزهای برتر مارکت را نصیب خودش میکنه و در ادامه جایگاه ۳ و در محدودهای کوتاه مدت ممکنه ۲ هم ببینه
تثبیت دوج هم در جایگاه ۳ و ۴ متغیر خواهد بود
عزیزانم
بازهم خدمتتون عرض میکنم که هنوز هیچ پامپی برای دوج اتفاق نیفتاده، پامپ دوج ناگهانی و سریع خواهد بود و غافلگیری عجیبی رو به دنبال خودش داره
این محدوده ای که در این چند روز در آن رنج زد بهترین جای خرید برای کسانی هست که از محدودههای قبلی جا موندن
طبق FoundBerg، دوج در آینده ای نزدیک که آپریل باشه، هیچوقت این ارقام و اعداد در حال حاضر را نخواهد دید و همیشه حسرت دوج ۰.۱۳ تا ۰.۱۶ رو روی دل بازار میذاره
این ارقام به تاریخ میپیوندند
متاسفانه خیلی ها وقتی دوج به دلار رسید یادشون میفته که باید دوج بخرند، البته از طرفی این قضیه رو میشه خوشبختانه بیان کرد، چون جزوی از روند ۴.۲ دلاری هست😉
حواست باشه تو چه محدوده ای میخوای بگیری
وقت زیادی نمونده
مبنای FoundBerg پله به پله در حال اجراست😉
تنها موردی که باهات موافقم همینه چون هزار سال هم بگذره سقف ریپل همین نیم دلار هست.
جایگاه ۲ ؟!
عزیز خجالت نکش بگو جای بیت رو میگیره
کنتور که نمیدازه
داداشی من تا الان به حرفت ایمان داشتم امروز ۱۰۰تومن دستم رسیده من به حرف شما بازم میخرم انشالله که درست دربیاد تین فاند برگ اگر نیاد بیچاره میشم. قرار بود در ارتباط باشیم لطططففا جواب منو بده ممنون بخرم یا نخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برادر خودم هیچی ندارم خدا شاهده ولی بیست ملیون اشتباهی اومده تو حسابم شاید تا یک هفته ،ده روز دیگه صاحبش پیدا بشه .اگه بخرم و ضرر کنه بیچاره میشم چون خدایی ندارم پول مردم رو بدم .کاش یکی که واقعا تحلیل گر بود راهنمایی میکرد منو
اگه تا هفته دیگ ۲۸سنت نشد میام بهت میگم از فامیلات چخبره
اگر حرفات الکی باشه خیلیها نفرینت میکنن مواظب باش.
جلوجلو جایزه بهت دادن بااین پول بخری بهتر رشد میکنه.معطل نکن.