صفر های بیبی دوج

دوستان عزیزی که سرمایه کمی مثل من دارند خواهشا فقط تحت تاثیر کامنتهای مثبت و بدون تحلیل قرار نگیرید. دو مرتبه تو این ۳ سال تجربه از دست دادن کل سودم و رفتن در ضرر زیاد رو داشتم. اگر در سود خوبی هستید خروح بزنید و به تتر تبدیل کنید. چرا که وقتی بازار می ریزه همه سکوت می کنند و شما می مونید و کلی سرزنش و بد و بیراه گفتن به خودتون و جهان. اینبار خیلی زود نقد شدم و سودم رو حفظ کردم. هرچند ۲۰ درصد از سود بازار رو نگرفتم ولی شبها راحت می خوابم. همه تجربه ساعتها خیره موندن به کندلها و سردرد بعدش رو داریم. هدف از نوشته ام جلوگیری از ضرر و ناراحتی شدید شماست. اگر بازار بالا رفت هم نهایتا ده درصد سود از دست دادید اما اگر بازار بریزه تا چندماه روح و روانتون درگیر می شه و خودتون رو نمی بخشید

دوست عزیز خودت اول نصیحت میکنی به حرف کسی گوش ندید بعد خودت میای میگی دوبار ضرر کردم بعد نصیحت میکنی بکشید بیرون پولتون رو چرا من باید به حرف تو گوش کنم لومدیم امروز زد رفت بالا من با چوس مثقال سود که کردم بعد سه سال پولم اینجا بوده جا بمونم فکر میکنی سودی کردم با این تورم من ۳سال پیش هر کاری میکردم همین سود داشتم باید خیلی بیشتر سود کنم این بازار تازه بیدار شده چون یکبار سه سال پیش اومد پایین دلیل نمیشه همیشه اینجور بشه

حق با شماست، نباید نصیحت می کردم. تنها دغدعه ام عدم ضرر دوستان بود.