با سلام
اگه بازار ارز دیجیتال همین جذابیتش رو حفظ کنه
بایننس رو تا آخر سال باید در محدوده ۱۰ هزار دلار دید
(کسانی هم که فورا دیسلایک میکنن چون یادشوننمیاد تا ۳ ماه پیش فقط ۳۰ دلار بود)
از عوامل مهم در بالارفتن قیمت اینه که
افراد برای گرفتن عرضه اولیه ارزها نیازمند استیک کردن کوین bnb در بایننس هستن، و هر ماه هم بایننس یه عرضه اولیه جدید داره، اینیعنی اینکه هرماه تعداد بالایی bnb قفل میشه و قابل فروش نیست(به طور مثال در عرضه جدید ارز tml حدود 20 میلیون bnb تا سی روز قفل شده، که در آینده اینتعداد به دلیل اطلاع و اگاهی عموم از چنین پروژه ای ، خیلی بیشتر خواهد شد)
و این یعنی اینکه عرضه به شدت میاد پایین
در صورتی که تقاضا بالاست
و همچنین بایننس قراره هر ماه سه شرکت فعال در حوزه رمز ارز رو بخره
یعنی در اینده نه چندان دور حاکم بلامنازع بازار رمز ارز ، شرکت بایننس و صاحب bnb خواهد بود
(همچنین کسایی که منتظر توکنسوزی هستن تا میلیاردر بشن) باید بدونن که توکن سوزی کسی رو میلیاردر نمیکنه، توکن سوزی به طور مثال اگه شما ۱۰۰تا ارز داشته باشی میشه ۱۰ تا (بسته به ارز و شرکتش داره)، اما قیمتش میره بالاتر، در اصل اتفاق خاصی نمیفته، چون تعداد توکن هاتون هم اومده پایین با اینکه افزایش قیمت پیدا کرده
توکن سوزی که بایننس انجام میده خودش هر سه ماه سود حاصل از معاملات رو اختصاص به خرید ارز bnb میکنه و به ادرس نامعلوم می فرسته وبه اصطلاح می سوزونه دیگه مثل بقیه نمیاد از توکن های ما کم شده
حاجی توکن سوزی ربطی به توکن های ما نداره ، از تو کن های خودشون میسوزونن ، چندتا توکن سوزی قبلی از من چیزی کم نشد
و دقیقا به همین علت که بایننس در حال متمرکز سازی است خیلی ها بر علیه اش جبهه گرفته اند و درحال افشاگری هستند.
اگر اطلاعی از توکن سوزی باینسس داشتی میدونستی که توکن سوزی از ارزهای که دست مردم نیست انجام میشه و تغییری در تعداد ارزهای دست من و شما و مبقیه ایجاد نمیکنه و فقط قیمت بخاطر کم شدن تعداد بالا میره
مشخصه از بورس مستقیم اومدی توی ارز دیجیتال..توکن سوزی کاری به ارز شما نداره..و اینجور نیست که اگه ۱۰۰ تا داری بشه ۱۰ تا ولی قیمتش بیشتر…این چیزس که شما گفتی افزایش سرمایه توی بورس ایرانه.لطفا مطالعه کنید بعد درشو باز کنید.
داداش، من سال ۸۶ تو بورس بودم، اونموقع که نمیدونستی نوسان اینا چیه،وقتی من خودم ارز drep رو داشتم رفت توکن سوزی، ۴۰۰۰ تام شد ۴۰ تا
عوضش قیمتش از سنت شد ۳ دلار
اونوقت به من یاد میدی؟؟؟
خداییش تا حالا استیک کردی؟ رمز ارز عرضه اولیه گرفتی تا حالا؟؟؟ بخدا نمیدونی چیه اصلا