دوستانی که مثل من سه ساله با شیبا هستن و میانگین کم کردن و رو ۰۰۰۰۰۸ و۰۰۰۰۱۰ و ۰۰۰۰۱۲ خرید زدن اصل سودشون از الان به بعد هست و اگه شیبا ۱۰۰ درصد سود بده کیف پول شما ۴ تا ۸ برابر میشه!
.
فقط کافیه بیت بالای ۷۰ تثبیت بده یعنی دو درصد رشد کنه! من خودم از خدام بود بیاد روی 000028 که کل شیبام رو بفروشم و الان میگم حیفه زود پیاده بشم و بزار با دلار 60 تومنی ریسک کنیم و پرتفوی چهل پنجاه هزار دلاری داشته باشیم!
.
درضمن وقتی شیبا روی 000012 بود من تارگت 000028 دادم که سم پاشا اومدن گفتن اگه اومد روی 000010 باید بیایی بگی چرت و پرت گفتی! که یک همون شب اومد روی 000022 و مشت محکمی بر دهان یاوه گویان زد که کیف پامپ رو برای ما دو چندان کرد.
دوستان احتمال اینکه شیبا سقف بزنه زیاد هست ولی عزیزانی که بالای 20 هزار دلار شیبا دارن با پامپ بعدی 25 تا 50 درصد نقد بشن که بتونن میانگین کم کنن و سود بیشتری بگیرین.
.
امیدوارم هموطنهایی که خیر بقیه رو هم میخوان همیشه در سود باشن
عزیزانی که بالای ۲۰ هزار دلار شیبا دارن ؟ خداییش مسخره کردی یا کلا ادم مسخره ایی هسی
چرا مسخره؟؟!!! من چند برابر این رقم رو دارم..
از کجا جنس میخری منم میخوام ۲۰ هزار دلار کسی پول داشته باشه تو ایران میاد آشغال کوین بخره همشو . خونه و طلا چه مرگشه که بیاد ۲۰ هزار تا بده فقط شیبا بخره جون ما پارکت کجایه جنساش عالیه:winking_face_with_tongue: